HOTEL KNÍŽECÍ RYBNÍK - Tábor

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel & wellness Knížecí rybník je zrekonstruovaným hotelem na okraji Tábora, přímo na břehu Knížecího rybníka, plně obklopen přírodou.

Pokud hledáte ubytování v Táboře, je Knížecí Rybník ideální volbou celoročního ubytování pro jednotlivce i skupiny.

Resort Knížecí rybník je vhodný pro příznivce rybolovu, houbaření, turistiky, cykloturistiky, rekreačního sportu a hlavně pro příznivce klidu a pohody.

Hotel nabízí ubytování v celkem 23 pokojích - jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a apartmánových pokojích, s celkovou kapacitou 53 lůžek. Část pokojů s balkónem přímo nad hladinou Knížecího rybníka.

Hosté mohou k relaxaci využít nové wellness – finská sauna, bio sauna, pára, vířivka, relaxační zóna, venkovní ochlazování v rybníce. Welness je v letních měsích uzavřeno.

Na střeše hotelu se nachází sluneční terasa s výhledem do okolí, na kterou mají přístup pouze hosté hotelu a wellness. Sluneční terasa slouží jak k dennímu slunění, tak i k příjemnému večernímu posezení.

Ubytování s domácími mazlíčky možné po předchozí domluvě.

HOTEL KNÍŽECÍ RYBNÍK ubytování v hotelu

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV, ledničku, varnou konvici, trezor a wifi připojení. Apartmánové čtyřlůžkové pokoje navíc disponují vybavenou kuchyňskou linkou, vařičem a mikrovlnnou troubou.

Rezervovat ubytování v HOTEL KNÍŽECÍ RYBNÍK - Tábor

Nejbližší ubytování v Táboře a okolí

Ubytování Tábor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah