HOTEL LUŽNICE - Planá nad Lužnicí

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Lužnice je nově zrekonstruovaný hotel, který se nachází v centru města Planá nad Lužnicí. Hotel disponuje 26 klimatizovanými pokoji s celkovou kapacitou 48 lůžek. Klientům je také k dispozici monitorované parkoviště s kapacitou cca 25 míst. Parkování je pro hotelové hosty zdarma.

Hotel Lužnice je nově zrekonstruovaný hotel, který se nachází v centru města Planá nad Lužnicí. Hotel disponuje 27 klimatizovanými pokoji s celkovou kapacitou 52 lůžek. Klientům je také k dispozici monitorované parkoviště s kapacitou cca 25 míst. Parkování na tomto parkovišti je pro hotelové hosty zdarma. V objektu hotelu se také nachází nekuřácká restaurace, pivnice a venkovní terasa s překrásným výhledem na řeku Lužnici. Restaurace s pivnicí nabízí stálý jídelní lístek a během dne také výhodné polední menu. V jednom ze 4 konferenčních salonků je možné uskutečnit různé kulturní a společenské akce. V celém hotelu je také hostům poskytnut bezplatný přístup k internetu (WIFI). Platba v hotelu může probíhat v hotovosti CZK nebo EURECH, akceptujeme také platbu kreditními kartami (Visa, JCB, Maestro, Maestro, Diners). Psům ani jiným zvířatům není povolen vstup do ubytovacích prostor hotelu. V blízkosti hotelu je možné využít celou řadu cyklotras a městské letní koupaliště.

HOTEL LUŽNICE ubytování v hotelu

Komfortní a útulné pokoje v klidném prostředí s možností výhledu na řeku vybavené postelemi standardní velikosti. Všechny pokoje jsou nekuřácké a klimatizované, s vlastní koupelnou. Pokoje v 1. a 2. patře jsou dostupné výtahem, který je umístěn u recepce, nebo po schodišti. Samozřejmostí je i plochá LCD televize s více než 40 českými i zahraničními programy, přístup k internetu zdarma, fén, toaletní potřeby, telefon.
Typy pokojů:
5× single room / jednolůžkový pokoj
9× twin room / dvoulůžkový pokoj s oddělenými lůžky
10× double room / dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí
2× triple room / třílůžkový pokoj (1 manželská postel, 1 samostatné lůžko)
1× apartment (4 persons) / čtyřlůžkový pokoj (1 manželská postel, 2 samostatná lůžka)
Ceny zahrnují snídani, parkování, Wi-Fi připojení pro celém hotelu a DPH 10 %.
POZOR: Nově od 10. 1. 2022 je požadován platit poplatek městu zvlášť na recepci hotelu. Cena poplatku činí 15, - Kč na osobu a noc.

Recepce

Provozní doba recepce:
Pondělí - Pátek: 7:00 - 19:00
Sobota - Neděle: 8:00 - 19:00 (vč. státních svátků)
Check-in: 14:00 - 19:00 (Při pozdějším příjezdu je nutné kontaktovat recepci! ! !)
Check-out: 10:00

Gastronomie

V objektu hotelu se nachází nekuřácká restaurace, pivnice a venkovní terasa s překrásným výhledem na řeku Lužnici. Restaurace s pivnicí nabízí stálý jídelní lístek a během dne také výhodné polední menu.
Otevírací doba restaurace a pivnice:
Pondělí - Čtvrtek: 11:00 - 22:00
Pátek - Sobota: 11:00 - 23:00
Neděle: 11:00 - 21:00 (vč. státních svátků)
Provoz kuchyně končí 1 hodinu před zavírací dobou restaurace a pivnice.

Okolí hotelu a Planá nad Lužnicí

Hotel Lužnice se nachází přímo u řeky Lužncie. V blízkosti hotelu je možné využít celou řadu cyklotras a městské letní koupaliště. Pro milovníky historie je možnost navštívit také historický Tábor s mnoha památkami a zajímavostmi jako je např. Husitské muzeum, Muzeum čokolády a marcipány, Strašidelné podzemí, Muzeum LEGA atd.

Rezervovat ubytování v HOTEL LUŽNICE - Planá nad Lužnicí

Nejbližší ubytování v Plané nad Lužnicí a okolí

Ubytování Planá nad Lužnicí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah