HOTEL TÁBOR

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný Hotel Tábor*** se nachází v samotném centru Tábora - jihočeského města se slavnou historií a množstvím architektonických památek.

K ubytování nabízíme 20 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů

2× třílůžkový pokoj s možností jedné přistýlky (rozkládací křeslo)

1× čtyřlůžkový pokoj typu economy.

Zastávka městské hromadné dopravy je nedaleko.

V našem Hotelu Tábor vám zaručíme diskrétnost, klid a odpočinek.

Celková kapacita hotelu je 50 lůžek.

Náš tříhvězdičkový hotel poskytuje ubytování ve 20 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích, 2× třílůžkový pokoj a 1× čtyřlůžkový pokoj typu economy. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením se sprchou, TV včetně satelitních programů, telefonem, minibarem (zboží lze dokoupit v recepci hotelu), rozlehlými postelemi se zdravotními matracemi, velkým pracovním stolem, blackoutem (zatemňovací závěsy, které zpříjemní Váš noční klid a pohodu) a vysokorychlostním WI-FI internetem pro klienty zdarma. Pokojové dveře jsou opatřeny bezpečnostním uzamykacím kartovým systémem.

Další služby: k dispozici jsou manželské postele i oddělená lůžka dětská postýlka na vyžádání zdarma praní a žehlení prádla v hotelu v hotelu je povoleno za poplatek i domácí zvířatko

Snídaně jsou podávány formou bufetu v čase od 7:00 - 9:00 hodin

HOTEL TÁBOR ubytování v hotelu

Hotel Tábor*** nabízí ubytování v jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích. Pro rodinu s dětmi dále nabízíme 2× třílůžkový pokoj a 1× čtyřlůžkový pokoj typu economy. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením se sprchou, TV a minibarem, velkým pracovním stolem. Ve všech pokojích je zdarma k dispozici internetové WI-FI připojení. Pokojové dveře jsou opatřeny bezpečnostním uzamykacím kartovým systémem.

Pokoj s vlastní koupelnou, satelitní TV a minibarem.

Vybavení pokoje: Psací stůl, Topení, Sprcha, Toaletní potřeby zdarma, Toaleta, Koupelna, Minibar

K zapůjčení na recepci (dle dostupnosti) : Vysoušeče vlasů, žehlička a žehlící prkno, rychlovarná konvice

Velikost pokoje: 18 - 20 čtverečních metrů Velikost postele: 2× samostatná postel nebo 1× manželská postel

Recepce

Recepce je otevřena od 7:00 do 22:00. Čas příjezdu: Od 14:00 : 00 hodin do 22:00 : 00 Čas odjezdu: Do 10:00 : 00 hodin

Gastronomie

Restaurace Univerzita nabízí to nejlepší nejen z tradiční české kuchyně. Je tím pravým místem pro pracovní oběd i romantickou večeři ve dvou. Častým zpestřením bývá živá hudba. Dále je možné si v restauraci pronajmout salonek na nejrůznější soukromé nebo firemní akce. V restauraci je možné pořádat také slavnostní příležitosti jakou jsou bankety, oslavy, svatby, rauty. V letních měsícich je rozšířena o příjemné posezení na letní zahrádce. Restaurace Univerzita se nachází přibližně 400 m od budovy hotelu.

Okolí hotelu a Tábor

Nezapomenutelným zážitkem jsou procházky městem, jehož historie je neodmyslitelně spjata s husitským hnutím a především s postavou zakladatele husitského Tábora, Janem Žižkou z Trocnova. Tipy na výlety: historické centrum Tábora, z širšího okolí zámek Červená Lhota, Kozí Hrádek, Chýnovká jeskyně, Sezimovo Ústí, botanická zahrada, Muzeum čokolády a marcipánu.

Sportcentrum v těsné blízkosti (fitness, spinning, squash, tenis), SKI Relax centrum, bowling, cyklostezky, disko, divadlo, kino, golf, houbaření, nákupní možnosti, historické památky. V Táboře najdete také veřejný plavecký bazén s nově vybudovaným aquaparkem a wellnessem.

Rezervovat ubytování v HOTEL TÁBOR

Nejbližší ubytování v Táboře a okolí

Ubytování Tábor

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah