EA ZÁMECKÝ HOTEL HRUBÁ SKÁLA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

EA Zámecký Hotel Hrubá Skála je situován na vrcholcích pískovcových skal Českého ráje, nedaleko města Turnov. Hotel nabízí svým hostům stylové ubytování v renesančním zámku, který je typický svou jedinečnou a romantickou atmosférou.

Hotel Zámek Hrubá skála byl původně hrad, pocházející až ze 14. století. V průběhu času byly provedeny rozsáhlé rekonstrukce, které hrad proměnily v renesanční zámek.
V současnosti je hotel schopný uspokojit poptávku po ubytování až pro 127 hostů. Hosté si mohou vybrat z nabídky 50 pokojů různých typů, od klasického dvoulůžkového pokoje, apartmá až po hostelové pokoje.

Nově rekonstruované zámecké sály a salonky EA Zámeckého hotelu Hrubá Skála**** jsou ideální místo pro pořádání slavnostních setkání, obchodních jednání, konferencí, školení a dalších akcí. K dispozici jsou 4 salonky s různou kapacitou (Hodovní síň, Knížecí salonek, Zlatý salonek a Růžový salonek), kongresová sál a Valdštenský sál. Možnost zajištění gastronomických služeb (coffe breaky, rauty a bankety, slavnostní menu, hostiny atd.) a technického vybavení (DVD/CD přehrávač a videorekordér, projekční plátno, mobilní ozvučení sálů, dataprojektor, mikrofony, flipchar, Wi-Fi).

V hotelu se nachází unikátní wellness centrum s relaxačním prostorem přímo ve Skalním městě. Přijďte si užít panoramatickou saunu, parní lázeň, hamam, koupele a celotělové lázeňské procedury v historických prostorách zámku.

U hotelu je možné parkování pro 12 aut (cena 150 Kč/noc), ostatní mohou parkovat přímo před vzejdem do areálu zámku (cena 80 Kč/noc).

EA ZÁMECKÝ HOTEL HRUBÁ SKÁLA ubytování v hotelu

Pokoje

Ubytování v dvou až čtyřlůžkových pokojích a apartmá. Všechny pokoje jsou stylově a pohodlně vybavené, mají minibar, SAT-TV, trezor, koupelny s vanou nebo sprchou.

Hostel

V areálu zámku se nachází také EA Hostel Hrubá Skála. Pokoje v hostelu nejsou vybaveny samostatným sociálním zařízením (společné na podlažích) a jsou vhodné zvláště pro turistické pobyty.

Gastronomie

Na druhém nádvoří EA Zámeckého hotelu Hrubá skála**** se nachází Zámecká restaurace, Letní vyhlídková restaurace na hradbách a Lovecký salonek. K dispozici je také Středověká krčma. Zámecká restaurace nabízí široký výběr místních i mezinárodních jídel, v nabídce jsou také cenově zvýhodněná menu.

Snídaně se podávají ve Valdštejnském sále formou švédského stolu: široký výběr zdravých potravin, sýrů, uzenin, čerstvého slaného i sladkého pečiva, vaječných pokrmů, ovoce, zeleniny, cereálií, mléčných výrobků, džusů a teplých nápojů.

Okolí hotelu a Hrubá Skála

V okolí hotelu se nachází spousta zajímavých historických i turistických míst, které mohou využít turisté i rodiny s dětmi. Turnovský kraj je krajem krásné, malebné, ale i divoké přírody. Svou strategickou polohou nedaleko Prahy a Českého ráje si vysloužil titul jednoho z nejnavštěvovanějších míst v ČR. < br /> Na své si přijdou milovníci sportu i historických památek.

Rezervovat ubytování v EA ZÁMECKÝ HOTEL HRUBÁ SKÁLA

Nejbližší ubytování v Hrubé Skále a okolí

Ubytování Hrubá Skála

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah