Villa Hubertus - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný hotel Villa Hubertus umístěný v centru horského střediska Špindlerův Mlýn nabízí příjemné ubytování v nezaměnitelném prostředí s historickým ambientem, moderním komfortem a srdečnou atmosférou.

Rodinný hotel Villa Hubertus s výhodnou polohou v centru Špindlerova Mlýna Vás okouzlí svým osobitým charakterem s ojedinělou atmosférou. Hotel, jehož historie sahá až do roku 1849, poskytuje klidné ubytování ve 13 stylově zařízených pokojích s panoramatickým výhledem na město, masivy Krkonoš a řeku Labe. Součástí rustikálně vybaveného hotelu je příjemná restaurace s celkovou kapacitou 99 míst.
Parkování je zajištěno na hotelovém parkovišti.

Villa Hubertus ubytování v hotelu

Každý pokoj je díky historickému rázu budovy svým způsobem unikátní a je vybaven koupelnou se sprchovým koutem, sociálním zařízením, televizí se satelitním příjmem a bezdrátovým připojením k internetu zdarma. Pokoj lze dovybavit přistýlkou. Za poplatek se v hotelu můžete ubytovat i s Vaším domácím mazlíčkem.

Gastronomie

Ve vyhlášené hotelové restauraci si pochutnáte na krkonošských specialitách a klasické české kuchyni. V příznivém počasí si své jídlo můžete vychutnat na letní terase.
Snídaně formou bufetu jsou zahrnuty v ceně ubytování.

Rezervovat ubytování v Villa Hubertus - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah