HOTEL TŘI RŮŽE - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Tři růže***+ se nachází přímo v centru města Špindlerův Mlýn v blízkosti skiareálu Hromovka. Díky své osobité a neopakovatelné atmosféře je ideálním místem pro milovníky zimních sportů i večerní zábavy.

Hotel Tři růže***+ se nachází se přímo v centru města Špindlerův Mlýn v blízkosti skiareálu Hromovka. Díky své osobité a neopakovatelné atmosféře je ideálním místem pro milovníky zimních sportů i večerní zábavy. Hotel disponuje celkem 20 pokoji. Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové nebo čtyřlůžkové. Přímo v hotelu je sauna, hosté si mohou objednat masáže.

HOTEL TŘI RŮŽE ubytování v hotelu

Hotel disponuje celkem 20 pokoji. Pokoje jsou dvoulůžkové, třílůžkové nebo čtyřlůžkové. Pro významné události nabízíme také apartmán hraběte Harracha - tematicky laděný pokoj původního majitele. Každý pokoj je vybaven sociálním zařízením (sprchový kout, umyvadlo, WC) a televizorem (TV se satelitní nabídkou programů). Možnost zapůjčení dětské postýlky.

Recepce

od 08.00 do 20.00

Gastronomie

Stylová hotelová restaurace, kde se podávají snídaně a večeře, má 60 míst. Ubytovaným hostům je dále k dispozici hotelový bar a v letních měsících také venkovní terasa.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Hotel Tři růže*** se nachází v typické dřevěnce přímo v centru Špindlerova Mlýna. Lyžařský vlek je Hromovka je vzdálen pouhých 200 metrů. Zastávka skibusu je vzdálena pouhých 200 metrů. Největší skiareály Svatý Petr a Medvědín jsou od hotelu vzdáleny 10 minut chůze.

Rezervovat ubytování v HOTEL TŘI RŮŽE - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah