SAVOY ROYAL HOTEL - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Vzhledem ke skvělé poloze v centru města naše pokoje nabízí překrásný výhled na Špindlerův Mlýn a především na lyžařský areál ve Svatém Petru. Některé pokoje mají balkon s posezením, který požitek z výhledu ještě umocní. Hotel má 38 elegantních pokojů včetně 3 apartmánů, které jsou unikátní svým prostorem (30 – 105 m2) a originálním řešením. Všechny pokoje jsou vybaveny s maximální péčí a důrazem na každý detail.
Všem hotelovým hostům v rámci ceny pokoje je k dispozici sauna a relaxační zóna

HOTELOVÉ WELLNESS dále nabízí pronájem whirpoolu, exkluzivní masáže (pomerančová osvěžující, LOMI LOMI, masáž bylinnými měšci) nebo kombinaci whirpoolu a masáže pro páry či rodiny s dětmi. Možnost masáží i v soukromí Vašeho pokoje.

VAŠE DĚTI s radostí přivítáme ve velkém. V ceně pokoje si mohou užít hernu (stolní fotbálek, X-box, Playstation, Fatboy), stolní tenis, dětský koutek uvnitř i venku, skateboardy, velkou trampolínu přímo u hotelu, DVD knihovnu včetně filmových večerů, dětské a rodinné hry nebo hry na Ipadu, který rádi zapůjčíme na recepci. Vaše ratolesti přivítáme malým dárkem a sladkým překvapením.
S potěšením zajistíme lyžařskou školku, zkušeného instruktora, půjčení kola či koloběžky, lístky na bobovou dráhu či do Adventure parku a další.
Nechybí samozřejmě dětské postýlky, přebalovací pulty a dětské židličky v restauraci.

S NÁMI SE NUDIT NEBUDETE - u nás najdete vše, co si jen můžete přát pro Váš SPORTOVNÍ VÍKEND ČI RELAXAČNÍ DNY. Přímo na recepci si můžete půjčit Nordic Walking hole (zdarma), posedět na terase, poležet na lehátkách či si udělat piknik na trávě přímo u hotelu (k dispozici deky, polštáře), zajistíme Vám horské túry s průvodcem, půjčení lyží, kola či koloběžky, hodiny lyžování s instuktorem, zakoupení ski passů a další sportovní aktivity jako rafting, sněžné skutry, čtyřkolky, přemostění, paintball a další.
Samozřejmostí je úschovna kol a lyží.

SAVOY ROYAL HOTEL ubytování v hotelu

Během Vášeho pobytu v hotelu Savoy ať už v kategorii Superior (30m2), deluxe (35m2), junior suite (50m2) nebo v jednom z dvouložnicových apartmánů (80-110m2) můžete využít následujích služeb a vybavení:

Zahrnuté v ceně pokoje:

bufetová snídaně vstup do wellness relaxační zóny a sauny možnost využití lyžárny v zimních měsících a úschovnu kol v letních měsících zapůjčení holí pro Nordic Walking v letní sezoně lehátka, deky, polštáře pro Váš piknik Herna se stolním fotbálkem, Playstationem, X-box Dětský koutek venku i uvnitř, dětské hry Trampolína, skateboardy, petanque župan a pantofle, vysoušeč vlasů luxusní koupelnová kosmetika WIFI LCD televizor se satelitními programy v každém pokoji pracovní stůl s IP telefonem, trezor Možnost půjčení DVD přehrávače Od kategorie Junior Suite - káva Nespresso na pokoji a DVD přehrávač na pokoji Apartmán luxusní, rodinný a Savoy Suite: v ceně parkování v garáži a lahev Prosecca či šampaňského při příjezdu, navíc možnost testovací jízdy na ZAI lyžích

Za poplatek:

některé pokoje s balkónem, možnost parkování před hotelem nebo v garáži, minibar s nápoji a občerstvením

Recepce

24 hod

Gastronomie

V prostorách hotelu jsou 2 restaurace skupiny KOGO, která nabízí mimořádnou mediteránskou, českou a mezinárodní kuchyni připravenou z těch nejčerstvějších a nejlepších surovin. Pořádáme příležitosné večery s živou hudbou, podáváme vynikající víno, velice rádi přivítáme Vás s celou Vaší rodinou i s pejskem, v restauraci nechybí dětské menu, dětské židlicky a samozřejmě skvělá a uvolněná atmosféra.
Retaurace má vlastní terasu s výhledem na řeku a horskou přírodu v zimě zasněženou, na podzim hrající barvami a v létě plnou zeleně.

Okolí hotelu a Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn je perfektním místem jak pro rodinnou dovolenou, romantický či aktivní víkend, Wellness víkend s kamarádkami, tak pro obchodní setkání či konferenci.
Špindlerův Mlýn je opravdovým turistickým centrem, takže i nabídka jiné zábavy než je lyžování je bohatá a stále se rozšiřuje. Od jara do podzimu si tady můžete vychutnávat krásu horských říček a hřebenů - pěšky nebo ze sedla kola či koně. V zimě tu naleznete nejlépe vybavené lyžařské středisko České republiky s 25 km sjezdových tratí, 3 snowparky a 85 km běžeckých tratí. Po celý rok můžete využít řady možností pro sportovní a adrenalinové zážitky. Jsou zde tradičně pořádány sportovní akce mezinárodního a světového významu.
Pokud chcete utéct z města za romantikou, odpočinkem nebo rodinnou zábavou, horská příroda, vyhlídky a pikniky v trávě jsou to pravé pro Vás. Každý si tady dozajista najde to své.

Rezervovat ubytování v SAVOY ROYAL HOTEL - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah