VILLA MILUŠKA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Nově zrekonstruovaný penzion Villa Miluška se nachází v srdci Krkonoš, v centru Špindlerova Mlýna. Penzion nabízí nadstandardní ubytování v prostorných dvoulůžkových pokojích a v jednom čtyřlůžkovém apartmá. V ceně ubytování je zahrnutá i bohatá snídaně formou bufetu, parkování a Wi-Fi připojení. Moderní villa nabízí i privátní wellness centrum s finskou saunou, ochlazovacím vědrem a relaxační zónou.

Penzion Villa Miluška se nachází v srdci Krkonoš, Špindlerové Mlýně, pouhých 800 metrů od skiareálu Medvědín. Pro hosty je připraveno komfortní ubytování ve dvoulůžkových pokojích, pro rodiny je ideální čtyřlůžkový apartmán. V ceně ubytování je zahrnuta bohatá snídaně formou studeného a teplého bufetu. Samozřejmostí je bezplatné připojení k internetu v celé vile. Ubytovaní hosté mohou bezplatně parkovat své vozy přímo u objektu na soukromém parkovišti. Moderní villa nabízí i privátní wellness centrum s finskou saunou, ochlazovacím vědrem a relaxační zónou.

VILLA MILUŠKA ubytování v pensionu

Penzion nabízí nadstandardní ubytování na velmi vysoké úrovni, celkem v pěti prostorných dvoulůžkových pokojích a v jednom čtyřlůžkovém apartmá. Čtyři dvoulůžkové pokoje disponují balkónem. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí s plochou obrazovkou, fénem. Každý pokoj má svou koupelnu a vlastní sociální zařízení. Hostům jsou k dispozici ručníky a toaletní potřeby, župany jsou za příplatek.

Gastronomie

V blízkosti vily se nachází několik restauračních zařízení, které nabízejí širokou nabídku jídel domácí i světové kuchyně.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

Penzion Villa Miluška se nachází v srdci Krkonoš, Špindlerové Mlýně, pouhých 800 metrů od skiareálu Medvědín. Špindlerův Mlýn nabízí bohaté sportovní vyžití, a to v letní i zimní sezoně. Díky zdejším sjezdovkám je po právu považován za jedno z nejlepším lyžařských středisek v České republice.

Rezervovat ubytování v VILLA MILUŠKA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah