PENSION SILVA - Špindlerův Mlýn

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Stylový pension Silva nabízí komfortní ubytování na exkluzivním místě s výhledem na panorama Krkonoš. Přímo pod Vámi se bude rozprostírat během chvilky dosažitelné centrum zábavy a nákupů – Špindlerův Mlýn.

Přijměte naše pozvání do stylového pensionu SILVA, který Vám nabízí komfortní ubytování na exkluzivním místě. U nás si užijete klid a nádherný, ničím nerušený výhled na panorama Krkonoš. Přímo pod Vámi se bude rozprostírat během chvilky dosažitelné centrum zábavy a nákupů – Špindlerův Mlýn.

Užijte si luxus ubytování v blízkosti sjezdovek a po příjemné snídani vyrazte na lyže nebo na některou z mnoha turistických či cyklistických tras přímo od pensionu. Pension Silva je ideálním místem pro Váš odpočinek i skvělým výchozím bodem Vaší aktivní dovolené.

Vaše auto můžete zaparkovat na přilehlém parkovacím stání s omezenou kapacitou nebo v podzemní garáži s kapacitou 6 vozidel za poplatek. V garáži rezervujeme vždy jedno parkovací místo pro VIP apartmán, k ostatním pokojům podle obsazenosti pensionu nebo délky ubytování. V zimě počítejte s horskými podmínkami a zimní pneumatiky jsou nutností! Doporučujeme i sněhové řetězy.

Můžete přijet i s Vašimi domácími mazlíčky, pokud nebudou obtěžovat ostatní hosty svou hlučností. Zakládáme si na čistotě pensionu, proto prosíme o Vaši ohleduplnost.

Náš stylový horský pension není vybaven výtahem ani bezbariérovým přístupem.

Naším hostům nabízíme: finsku saunu, venkovní ohniště, gril. venkovní dětské hřiště, uskladnění kol, lyžárnu a sušárnu obuvi a oděvů.

PENSION SILVA ubytování v pensionu

Vyberte si podle Vašeho přání některý z našich stylových pokojů nebo apartmánů s krásnými výhledy do okolí. Všechny pokoje jsou individuálně zařízeny příjemným rustikálním nábytkem, mají trámové stropy a vkusnou dekoraci. Pro Vaše maximální pohodlí zde najdete kvalitní postele i povlečení. Naši nabídku doplňuje vydatná snídaně pro příjemný start do Vašeho dne.

dvojlůžkový pokoj (2+0; 2+1) : Pokoje s manželskou postelí, předsíňkou a koupelnou se sociálním zařízením. Velikost pokoje 25 m2. Některé mají balkon s posezením. Je možné umístit dětskou postýlku. Pokoje jsou vybaveny mini ledničkou s mrazícím boxem, varnou konvicí s nabídkou čaje, LCD TV se satelitními programy, wifi připojením zdarma, vysoušečem vlasů, sejfem, osuškou a hygienickými potřebami.

trojlůžkový pokoj (3+1) : Pokoj s manželskou postelí a rozkládací pohovkou, předsíňka a koupelna se sociálním zařízením. Velikost pokoje je 26 m2. Pokoje mají balkon s posezením. Je možné umístit dětskou postýlku. Pokoje jsou vybaveny mini ledničkou s mrazícím boxem, varnou konvicí s nabídkou čaje, LCD TV se satelitními programy, wifi připojením zdarma, vysoušečem vlasů, sejfem, osuškou a hygienickými potřebami.

Studio (4) nebo aparmán (4+2) : Studio má pokoj s manželskou postelí a prostornou rohovou patrovou postelí, předsíňku, kuchyňku s jídelním stolem a SMART LCD televizorem, koupelnu se sociálním zařízením. Velikost studia je 40 m2. Je oblíbený u rodin s dětmi. Apartmán má jeden pokoj s manželskou postelí, rozkládací pohovkou a jídelním stolem, druhý pokoj se dvěma postelemi, chodbičku, kuchyňku a koupelnu se sociálním zařízením. Velikost je 63 m2. Je možné umístit dětskou postýlku. Jsou plně vybaveny kuchyňkou s mikrovlnou troubou, jídelním stolem se židlemi, ledničkou s mrazícím boxem, varnou konvicí, LCD TV se satelitními programy, wifi připojením zdarma, vysoušečem vlasů, sejfem, osuškou a hygienickými potřebami.

VIP apartmán: (4+2) Apartmán má prostorný obývací pokoj s jídelním stolem pro šest osob, sedací soupravou a kuchyňským koutem, ložnici s manželskou postelí, druhou ložnici se dvěma oddělenými postelemi, šatnu, spižírnu s velkou lednicí a koupelnu s masážním sprchovým koutem. Velikost je 76 m2. Apartmán má exkluzivní výhled atypickým proskleným štítem. Je možné umístit dětskou postýlku. Je oblíbený u rodin s dětmi. Jsou plně vybaveny kuchyňkou s mikrovlnou troubou, jídelním stolem se židlemi, ledničkou s mrazícím boxem, varnou konvicí, SMART LCD TV se satelitními programy, wifi připojením zdarma, vysoušečem vlasů, sejfem, osuškou a hygienickými potřebami.

Recepce

15-19 hod.

Gastronomie

Snídaně jsou podávány ve stylové jídelně, kde si můžete večer posedět i u krbu. Při slunečném počasí si užijete příjemné chvíle při posezení na terase s překrásným výhledem do údolí.

Polopenze (oběd nebo večeře) ; možností výběru libovolné kombinace jídel z jídelního lístku. (jídlo je podáváno v restauraci čtyřhvězdičkovém hotelu 5 minut chůze od Pensionu).

V blízkém okolí najdete kromě klasických restaurací s krkonošskou, českou nebo středomořskou kuchyní také restauraci mexickou, italskou a mnoho dalších. Doporučení pro vás máme přímo na pensionu.

Okolí pensionu a Špindlerův Mlýn

Milovníci noční zábavy jistě ocení kluby Silver Rock nebo Dolská.

Dále doporučujeme obohatit Váš pobyt o návštěvu aquaparku v centru Špindlerova Mlýna, wellness nebo fitness centra, tenisových a squashových kurtů či letní bobové dráhy. Vyzkoušet můžete i paragliding, snowtubing či další sporty a atrakce, které Vám Špindlerův Mlýn nabízí. K dispozici jsou také půjčovny kol a lyžařských potřeb.

Více informací Vám nabídneme přímo na pensionu.

Rezervovat ubytování v PENSION SILVA - Špindlerův Mlýn

Nejbližší ubytování ve Špindlerově Mlýně a okolí

Ubytování Špindlerův Mlýn


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah