UBYTOVÁNÍ U FOUSÁČE - Hrabětice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion & . 34; U fousáče& . 34; , který se nachází v Hraběticích, ve vinařské oblasti Znojemska, 10 km od lázeňského města Laa an der Thaya (Rakousko). Objekt penzionu je po celkové rekonstrukci, která byla prováděna v letech 2010 - 2015.
Penzion nabízí tyto možnosti k ubytování: Rekreační domek má celkový počet lůžek 10. V domku se nacházejí 4 ložnice, obývací pokoj s LCD televizí, kuchyňský a jídelní kout - kompletně vybavený, koupelna se sprchovacím koutem a WC, 2× samostatné WC. Samostatný apartmán 1 v přízemí - s jednou ložnicí pro čtyři osoby a 1 ložnicí pro 3 osoby, obývací místností s kuchyní se dvěma přistýlkami, koupelna se samostatným WC a infra saunou. Celkem pro 7 - 9 osob. Samostatný apartmán 2 v podkroví - s jednou ložnicí pro dvě osoby, obývací místností s kuchyní s dvěma přistýlkami, koupelna s WC. Tento apartmán má klimatizaci. Celkem pro max 4 osoby. Samostatný apartmán 3 - s jednou ložnicí s manželským lůžkem, obývací místnost s TV a vinotékou s možností 3 lůžek (1× dvoulůžko a 1× jednolůžko), oddělená plně vybavená kuchyň a dvě koupelny s WC. Dva samostatné pokoje v podkroví - včetně TV a lednice, tyto pokoje mají společné sociální zařízení na chodbě. Pokoje mají klimatizaci.

UBYTOVÁNÍ U FOUSÁČE ubytování v pensionu

Rekreační domek: Maximální obsazenost 10 osob - Ložnice 1 - 3× jednolůžko (možno spojit na dvoulůžko), Ložnice 2 - 3× jednolůžko (možno spojit na dvoulůžko), Ložnice 3 - 2× jednolůžko (možno spojit na dvoulůžko), Ložnice 4 - 2× jednolůžko (možno spojit na dvoulůžko). Obývací pokoj - sedací souprava, konferenční stolek, skříňky a police, LCD televize. Kuchyně - kompletně zařízená a vybavená - lednice, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, sendvičovač, jídelní a nápojový servis, hrnce, myčka nádobí, kávovar. Koupelna včetně WC - sprchovací kout, automatická pračka, vysoušeč vlasů, 2× samostatné WC. Wifi připojení v objektu zdarma.
Apartmán 1 - Tento apartmán se samostatným vchodem najdete v přízemí, má dvě ložnice, Ložnice 1 je pro 4 osoby, Ložnice 2 je pro 3 osoby, obývací místnost spojenou s kuchyní, koupelnu a samostatné WC. V obývací místnosti jsou dvě rozkládací lůžka pro 2 osoby, LED televize. Kompletně vybavená kuchyň – jídelní a nápojový servis, hrnce, pánve, sklokeramická varná deska, el. trouba, varná konvice, sendvičovač, lednice, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kávovar. Koupelna se sprchovým koutem, dvěma umyvadly a samostatným WC, vysoušeč vlasů, pračka. Součástí koupelny je Infra sauna včetně odpočívacích lehátek. Maximální obsazenost tohoto apartmánu je 6 osob. Wifi připojení v objektu zdarma. Z koupelny je přímý vstup do zahrady na terasu s posezením.
Apartmán 2 - Tento apartmán se nachází v podkroví a má jednu ložnici pro dvě osoby s manželským lůžkem, obývací místnost s TV spojenou s kuchyní, kde jsou k dispozici dvě plnohodnotná rozkládací lůžka. Součástí apartmánu je klimatizace. Kompletně vybavená kuchyň - jídelní a nápojový servis, hrnce, pánve, dvouplotýnková sklokeramická deska, el. trouba, myčka nádobí, varná konvice, sendvičovač, topinkovač, lednice, mikrovlnná trouba, Nespreso. Koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, k dispozici je vysoušeč vlasů. Maximální obsazenost tohoto apartmánu jsou 4 osoby. Wifi připojení v objektu zdarma.
Apartmán 3 -nachází se v přízemí a je bezbariérový s krásným výhledem na zahradu s bazénem a kurtem. Má vstupní chodbu, jednu samostatnou ložnici s manželským lůžkem, obývací místnost s TV a vinotékou najdete zde tři skrytá sklápěcí plnohodnotná lůžka, plně vybavenou kuchyň s jídelnou, dvě koupelny se sprchovým koutem a dvě WC jedno je samostatné. Z apartmánu je přímý vchod na zastřešenou terasu. Maximální obsazenost je 5 osob. Wifi připojení v objektu zdarma.
Podkrovní pokoje P1 a P2 - každý pokoj má tři samostatná lůžka, skříň, policový regál, zrcadlo, TV, malou lednici, v létě je k dispozici klimatizace. Tyto pokoje mají společné WC a koupelnu, která se nachází na chodbě vedle pokojů. Hosté ubytovaní v pokojích mohou pro přípravu jídla použít indukční vařič ve společenské místnosti v přízemí, kde je k dispozici i potřebné nádobí a jídelní servis, mikrovlnka, varná konvice a sendvičovač, pečící hrnec Remoska. Celková obsazenost 6 osob. Wifi připojení v objektu zdarma.

Recepce

8 -18 h

Gastronomie

Restaurace v blízkém okolí.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U FOUSÁČE - Hrabětice

Nejbližší ubytování Hrabětice a okolí

Ubytování Hrabětice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah