PENZION HAKLŮV MLÝN - Hrabětice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion a restaurace Haklův mlýn se nachází v obci Hrabětice na Jižní Moravě - poblíž hranic s Rakouskem a termálních lázní Laa. V blízkosti našeho penzionu se nachází Hevlín, Hrušovany nad Jevišovkou, termální lázně Laa and der Thaya, Drnhloec a vodní nádrž Nové mlýny. Dále pak termalní lázně Aqualand Moravia

Penzion a restaurace Haklův mlýn se nachází v obci Hrabětice na Jižní Moravě - poblíž hranic s Rakouskem a termálních lázní Laa. V blízkosti našeho penzionu se nachází Hevlín, Hrušovany nad Jevišovkou, termální lázně Laa and der Thaya, Drnholec a vodní nádrž Nové mlýny.

Je to tedy dobrý výchozí bod pro Vaše výlety - ať už autem, pěšky, na kole, nebomůžete celý den strávit v termálních lázních Laa an der Thaya a u nás přespat za velice výhodnou cenu! V okolí se také nachází spousta míst pro provozování cykloturistiky a vinařské turistiky.

PENZION HAKLŮV MLÝN ubytování v pensionu

K dispozici 8 lůžkový apartmán s kuchyňkou a vlastním sociálním zařízením 3 4 lůžkové apartmány s vlastním sociálním zařízením Na každém pokoji je k dispozici TV a připojení WI-FI

Gastronomie

Ve stylově zařízených prostorech restaurace Haklův Mlýn vám nabídneme několik druhů jídel jak domácí, tak i zahraniční kuchyně, včetně našich specialit. Nabídku našich pokrmů, dezertů a v neposlední řadě i vín neustále upravujeme a aktualizujeme vždy k vaší maximální spokojenosti.

Máte možnost domluvit si s námi pronájem prostor pro pořádání společenských akcí (soukromých i firemních).

Okolí pensionu a Hrabětice

Možnosti v okolí Termální lázně v Laa an der Thaya
Vodní svět termálních lázní Laa je svým zůsobem jedinečný. Areál je obzvláště rozlehlý. Rozprostírá se celkem na 7. 800 m2. Kromě různých bazénů Vás zvou četné odpočinkové zóny k relaxaci a oddechu. Léčivý pramen & . 34; Laa Thermal Nord I& . 34; obsahuje sodík, chlorid, jód a jiné minerály, které proudí do všech bazénů termálních lázní Laa. Za sekundu vytryskne ze země 6, 3 litrů termální vody o teplotě 42 stupňů Celsia s příznivou hodnotou pH 7, 36. Více informací zde.
Krokodýlí farma ve Velkém Karlově
V areálu Agra Jevišovice a. s. v obci Velký Karlov se nachází farma zabývající se chovem krokodýlů nilských. Návštěvníci farmy ve Velkém Karlově mají možnost na vlastní oči vidět 30 ks osmiletých a 54 ks šestiletých krokodýlů. Nově je otevřeno od 1. 10. 2011 prezentační terárium v Jevišovicích! ! info na tel. . Zde můžete vidět 35 krokodýlků v novém exotickém prostředí. Agro Jevišovice chová 205 kusů těchto živočichů. 40 kusů je osmiletých o maximální délce 3 m, kteří tvoří základní stádo chovu. Dalších 165 ks je šetiletých o průměrné délce 1,8 m. Více informací, otevírací doba a ceny zde.
Cyklostezka Brno - Hevlín - Vídeň
Trasa je vedena po stezce určené výhradně pro cyklisty či po méně frekventovaných obslužných komunikacích či silnicích nižší třídy. V ČR vede trasa převážně po dálkové cyklistické trase č. 4 (od soutoku řek Svratky a Svitavy v Brně až do Hevlína po Jantarové stezce). V Rakousku vede nejdříve po mezinárodní dálkové trase Eurovelo č. 5 z Laa an der Thaya až k Mistelbachu, kde se napojuje na Eurovelo č. 9. Před Vídní se Eurovelo č. 9 napojuje na Dunajskou stezku a využívá místní sítě vídeňských cyklostezek. Další informace naleznete zde.
Vinařské stezky a vinařské cyklostezky
Moravu protkává více než tisíc dvě stě kilometrů značených tras známých jako Moravské vinařské stezky, které vytyčila a spravuje Nadace Partnerství. Jakmile narazíte na symbol vinařských stezek, siluetu sklepa, jste na správné cestě. Stezky se klikatí vinařskou krajinou, zahýbají k vyhlídkám, procházejí sklepními uličkami a propojují významné vinařské obce.

Rezervovat ubytování v PENZION HAKLŮV MLÝN - Hrabětice

Nejbližší ubytování Hrabětice a okolí

Ubytování Hrabětice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah