STAR HOUSE RESIDENCE - Hevlín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

STARHOUSE residence se nachází v jihomoravské obci Hevlín na Znojemsku, necelé 2 km od hraníc s Rakouskem. Pokud plánujete uzavřenou soukromnou akci, firemní team building či luxusní rodinnou dovolenou, je právě "STARHOUSE residence" tím ideálním místem pro uskutečnění Vašich představ.

Stejně tak jako nadstandartní ubytování, Vám chceme nabídnout strávit nezapomenutelné zážitky v příjemném a diskrétním prostředí. Čeká na Vás komfortní posezení na terase u zahradního jezírka s vodopády, pro milovníky grilování pojízdný gril a dokonalou relaxaci si vychutnáte ve venkovní vířivce nebo v houpacích křeslech.

V přízemí se nachází velká společenská místnost s komfortně vybavenou kuchyní a klubovnou pro příznivce pool biliardu. Připravili jsme tady možnost zábavy pro malé i velké na X BOX ONE a společné chvíle můžete v klidu trávit u smarttelevize LED SAMSUNG s přípojením na internet na prostorné sedací soupravě. V kuchyni je Vám plně k dispozici velká americká lednice Haier s výrobníkem ledu, pro kulináře profesionální espresso DeLongi, mikrovlnná trouba, varná deska, trouba a myčka nádobí a to vše značky MORA, Sodastreem a další luxusní spotřebiče.

Přes parné dny je celý objekt klimatizován a pro zimu máme připravené podlahové topení. Pro hosty, kteří k nám přijeli pouze za odpočinkem a nemají chuť trávit čas vařením a chystáním, zajistíme podle jejich požadavků snídaně formou švédských stolů a pro obědy i večeře máme pár tipů okolních restaurací, kde si mohou vybrat jídla dle svých přání a chutí, případně i s donáškovou službou.

Naší prioritou je vyjít vstříc jakémukoliv Vašemu přání, a proto nabízíme možnost zajištění občerstvení, zapůjčení jízdních kol, cabrioletu pro výlety po Moravě i Rakousku a mysleli jsme i na Ty nejmenší, pro které je přichystána spousta hraček, koník PONY a pro malé nebo i velké umělce taky CHYTRÁ ZEĎ.

Chceme proměnit každou Vaši chvíli strávenou v "STARHOUSE residence" v nezapomenutelný zážitek, a proto zajistíme stoprocentní soukromí Vám i Vašim blízkým pronájmem celé rezidence nebo jednotlivých pokojů bez přítomnosti jiných hostů.

STAR HOUSE RESIDENCE ubytování v hotelu

Luxusní rezidence s vlastním střeženým parkovištěm s exluzivní zahradou disponuje dvěmaapartmány se čtyřmi lůžky z toho jeden včetně kuchyně a dále třemi dvoulůžkovými pokoji zařízenými v moderním nadčasovém stylu. Součástí pokojů v přízemí je koupelna se sprchou, umývadlem a samostatným WC. V podkrovních apartmánech jsou prostorné koupelny s vanou, sprchou i bidetem pro splnění Vašeho pohodlí.

Při zařizování naší residence jsme se co nejvíce chtěli přiblížit Vašim nárokům, proto je každý z pokojů vybaven nejmodernejší elektronikou, LED televízory SAMSUNG, tablety LENOVO a ASUS, (připojení k WIFI je samozřejmostí), pro Ty náročnejší, kteří potřebují občas kontrolovat svoji firmu máme možnost i pevného připojení na každém pokoji. Pokoje bez kuchyně jsou vybaveny vinotéky GUZZANTI a kapslovými kávovary CREMESSO.

Součástí vybavení jsou ručníky, župany, na pokojích tablety. Luxusně vybavené pokoje a apartmány

Rezervovat ubytování v STAR HOUSE RESIDENCE - Hevlín

Nejbližší ubytování v Hevlíně a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah