HOTEL-RESTAURANT ŠVEJK BUBLAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Rodinný hotel v krásné přírodě Krušných hor se zaměřením na rodiny s dětmi (certifikace Baby friendly).

Hotel se nachází v Krušných horách, jen pár set metrů od něměckých hranic. Máme pro Vás vyhrazené parkování přímo u hotelu, bezplatnou Wi-Fi a pro Vaše děti 2 venkovní hřiště (při nepřízni počasí děti zabaví naše hřiště přímo v restauraci). Hotel má celkem 13 pokojů s 2-3 lůžky s možností přistýlky a apartmánem, který pojme bez problému i početnější rodinu (až 7 lůžek). Každý pokoj má vlastní TV.

HOTEL-RESTAURANT ŠVEJK BUBLAVA ubytování v hotelu

Všechny naše pokoje se nacházejí v horním patře budovy. Každý z našich pokojů má vlastní WC a koupelnu se sprchovým koutem, předsíňku se šatní skříní, stoleček s pohodlnými křesílky a dosah bezplatné Wi-Fi. V mezonetovém apartmánu je ve spodním patře kuchyň s jídelnou, v horním pak 2 oddělené ložnice a jeden průchozí obývací pokoj s další dvoupostelí, v koupelně je klasická vana.

Recepce

Recepce je k dispozici v rámci otevírací doby restaurace.

Gastronomie

Nabízíme tradiční staročeskou a moderní českou kuchyni. K dispozici je pro vás několik druhů českého piva, široká nabídka vín z Moravy a míchané nápoje. Máme vlastní udírnu a dobroty z ní samozřejmě najdete v našem jídelním lístku.

Okolí hotelu a Bublava

Hotel se nachází v nádherné krajině Krušných hor, všude kolem je spousta luk a lesů, čistý horský vzduch a horské slunce Vás nabije positivní energií. Dostupná je spousta zajímavých míst nejen u nás, ale také u našich něměckých sousedů.

Rezervovat ubytování v HOTEL-RESTAURANT ŠVEJK BUBLAVA

Nejbližší ubytování v Bublavě a okolí

Ubytování Bublava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah