HOTEL SPORT BUBLAVA

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Sport Bublava nabízí ubytování pro všechny milovníky cyklistiky, turistiky a lyžování.

Hotel Sport Bublava se nachází v překrásné části Krušných hor, ve vyhledávaném zimním středisku Bublava. Před hotelem je dostatečná parkovací kapacita pro hosty. Hotel má celkem 11 pokojů, každý s vlastní koupelnou. Pro hosty je k dispozici uzamykací lyžárna, ve které mohou být v létě kola. K dispozici připojení k internetu zdarma. Restaurace v přízemí hotelu s kapacitou 60 míst, vhodné i pro rodiny s dětmi. Za hotelem se nachází dětské hřiště, v létě s bazénem a trampolínou. Možnost venkovního grilování či posezení u táboráku.

HOTEL SPORT BUBLAVA ubytování v hotelu

Hotel disponuje celkem 11 pokoji - 2 čtyřlůžkové, 3 třílůžkové a 6 dvoulůžkových. Každý pokoj má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC.

Gastronomie

Součástí hotelu je restaurace s výbornou domácí kuchyní.

Okolí hotelu a Bublava

V obci je hraniční přechod pro osobní motorová vozidla do městečka Klingenthal - SRN, cca 1 km, dále obchod, několik restaurací. V okolí je velké množství cyklististických a turistických tras, v zimním období je v okolí v provozu několik lyžařských areálů, Ski areál Bublava, který nabízí sjezdovky různých obtížností, lyžařskou školu i půjčovnu lyží je vzdálen pouhých 300 m od hotelu.

Rezervovat ubytování v HOTEL SPORT BUBLAVA

Nejbližší ubytování v Bublavě a okolí

Ubytování Bublava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah