APARTMÁNY NO.823 - Bublava

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány No. 823 nabízejí moderní ubytování ve středu obce Bublava, v Krušných horách. Zdejší příjemné prostředí a krásná příroda umožní návštěvníkům fyzicky i psychicky se zrelaxovat, sportovně se využít a to jak v zimním, tak letním období.

Apartmány No. 823 nabízejí moderní ubytování ve středu obce Bublava, v Krušných horách. Novostavba je moderně konstruovaná a svojí dispozicí a vnitřním vybavením odpovídá současným trendům. Hosté se mohou ubytovat v celkem třech apartmánech, dvou zrcadlových apartmánech se společnou kuchyní a jednou Luxury apartmánu. Ve sdílených prostorech apartmánu 1 & 2 se nachází lyžárna.

Dům je obklopen zahradou, která disponuje posezením, grilem, ohništěm a vířivkou.

Parkování je možné přímo v objektu a bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

APARTMÁNY NO.823 ubytování v apartmánu

Apartmány 1 & 2 jsou „zrcadlově“ totožné apartmány, které jsou zařízené v moderním stylu. Každý apartmán má kapacitu čtyř lůžek, má vlastní koupelnu a záchod. Kuchyň a jídelna je společná pro oba apartmány. V každém z obývacích pokojů je kožená sedačka a křesla, odkud je možno sledovat televizi s českými i německými programy. Pro náročnější diváky můžeme nabídnout sledování filmů přes USB v tv. K dispozici je dále servírovací stolek s rychlovarnou konvicí, čajem a kávou zdarma.

V ložnicích najdete dvě dvoulůžkové postele, s možností další přistýlky. Pro lepší pohodlí jsou k dispozici deky. Samozřejmostí je ložní prádlo. V ubytovací části je dostatečné množství úložného prostoru.

Toalety jsou z důvodu diskrétnosti odděleny od koupelen. V koupelnách najdete ručníky, mýdlo, šampon a ionický fén. Koupelny jsou vybaveny sprchovým koutem. V podlaze je velice příjemné podlahové vytápění.

Pro přípravu jídel nabízíme plně vybavenou společnou kuchyň s jídelnou. Jídelnu lze využívat jako společenskou místnost. Kuchyňská linka nabízí horkovzdušnou troubu, sklokeramickou desku, mikrovlnnou troubu a lednici s mrazákem. Veškeré nádobí je určeno pro osm a více lidí a najdete zde vše potřebné pro přípravu plnohodnotných jídel či pořádání oslav.

Z každého apartmánu je možno vyjít přímo na zahradu francouzskými okny.

Apartmán Luxury nabízí soukromí a vysoký komfort. Kapacita tohoto apartmánu je až šest osob a tím je ideální pro větší rodinu nebo skupinu přátel. V tomto moderně vybaveném apartmánu s vlastním vchodem najdete jídelnu s kuchyní, koupelnu s toaletou, v podkroví pak obývací pokoj s pracovnou a ložnici. Jídelna s kuchyní v přízemí slouží také jako společenská místnost. Jídelna je vybavena moderní televizí, kde společně můžete hrát hry, prohlížet právě pořízené fotografie, sledovat filmy či prohlížet internet. V zimních měsících Vás zahřeje teplo krbu. Kuchyně v nerezu je vybavená k plnohodnotnému vaření a stolování, k dispozici máte sporák, troubu, mikrovlnou troubu a lednici s mrazákem.

Obývací pokoj v podkroví je pro Váš odpočinek. Pohodlná velká pohovka slouží ke sledování druhé televize nebo k odpočinkovému čtení. Pokud si chcete naplánovat výlety, poslouží menší pracovní stůl. V policích najdete knihy a časopisy pro volné chvíle.

Ložnice je vybavena jedním dvoulůžkem a dvěma jednolůžky. V případě nutnosti dalších lůžek nabízíme plnohodnotnou přistýlku v obývacím pokoji.

V koupelně se nachází sprchový kout a toaleta. V zimním období je vytápěna podlahovým topením. K dispozici jsou ručníky a osušky, fén, toaletní papír, mýdlo, šampon a condicioner.

Vlastní zastřešená terasa se vstupem do zahrady umožňuje venkovní stolování v letních měsících.

Gastronomie

Všechny apartmány mají k dispozici plně vybavené kuchyně, pro přípravu vlastních jídel.

Okolí apartmánu a Bublava

Okolí apartmánů je velice klidné. Z okna nebo zahrady lze sledovat místní faunu a flóru. Přesto je z ubytovacího zařízení velmi dobrá dostupnost ke všem službám v obci (lyžařská vlek 150 m, 4× restaurace do 400 m, les 250 m).

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY NO.823 - Bublava

Nejbližší ubytování v Bublavě a okolí

Ubytování Bublava

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah