HOTEL KORUNA - Chlumec nad Cidlinou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Koruna se nachází přímo pod zahradou zámku Karlova Koruna v Chlumci nad Cidlinou a nabízí komfortní ubytování ve 13 luxusně vybavených designových pokojích. V hotelu naleznete jak standardní jedno až čtyřlůžkové pokoje a tak speciální žážitkové pokoje, které Vám ohromí svým unikátní designem a výbavou. Hotel nabízí svým hostům vlastní parkování přímo v areálu hotelu, Wi-Fi internetové připojení a wellness zónu se saunou a vířivkou.

HOTEL KORUNA ubytování v hotelu

V hotelu naleznete komfortní luxusně vybavené pokoje, které nabízejí pohodlná lůžka vybavená těmi nejlepšími matracemi a nabídkou polštářů z připraveného polštářového menu. V našich pokojích dále naleznete moderní koupelnu s umyvadlem a sprchovým koutem, případně vanou. Hotel nabízí 1 jednolůžkový pokoj, 6 dvoulůžkových pokojů s oddělitelnými postelemi, které lze využít i jako manželskou postel, 1 třílůžkový pokoj, 1 čtyřlůžkový pokoj s oddělnými ložnicemi, studia pro 2 až 4 osoby s kuchyňským koutem vybaveným mikrovlnnou troubou, varnou deskou, minibarem, rychlovarnou konvicí, a 2 speciální pokoje. Zážitkový pokoj s vanou umístěnou přímo v pokoji se širokou nabídkou koupelových solí a kosmetiky. Svatební pokoj, díky kterému si budete moci maximálně užít Váš vyjímečný okamžik během svatby.

Recepce

Recepce hotelu je otevřena každý den od 8:00 do 20:00.

Gastronomie

Hotel Koruna nabízí svým hostům snídaně přímo v hotelovém lobby baru. Další stravování je možné v partnerské restauraci, která se nachází jen několik metrů od hotelu. Zámecká restaurace nabízí výběr z české, italské a steakové kuchyně připravené pouze z čerstvých lokálních surovin.

Okolí hotelu a Chlumec nad Cidlinou

Hotel Koruna se nachází přímo pod zámeckou zahradou zámku Karlova Koruna. Díky tomu si můžete projít zámeckou zahradu, prohlédnout si samotný zámek s oranžerií nebo vyrazit s dětmi na pohádkovou procházku zámeckou zahradou. V okolí hotelu se nachází velké množství turistických a cyklistických tras, proto můžete navstívit další kulturní a přírodní pamětihodnosti v okolí Chlumce nad Cidlinou. Jen několik set metrů od hotelu se nachází jedno z největších koupališť v České republice.

Rezervovat ubytování v HOTEL KORUNA - Chlumec nad Cidlinou

Nejbližší ubytování v Chlumci nad Cidlinou a okolí

Ubytování Chlumec nad Cidlinou

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah