PENZION KOPIČÁK - Kněžičky

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Motorest je vhodný pro rodiny s dětmi, které mohou využít přilehlého dětského hřiště s houpačkou, trampolínou a pískovištěm. Náš pension se nachází v osadě Na Kopičáku, která leží přímo u & . 34; Staré hradecké sinici& . 34; silnici11 vedoucí z Poděbrad do Hradce Králové. Pension má k dispozici 8 pokojů s celkovou kapacitou 32ti lůžek. U pensionu je zatravněná terasa a dvě oplocená parkovací místa. Budova penzionu byla v roce 2022 kompletně zrekonstruována a byla též navýšena její ubytovací kapacita.

Nabízíme možnost stravování a ubytování v rodinném prostředí. Kapacita motorestu je 56 míst k sezení uvnitř motorestu a 25 míst k sezení na venkovní zahrádce. U motorestu je velké bezplatné parkoviště, které je vhodné pro profesionální řidiče kamionové dopravy, kteří zde najdou klidné prostředí pro odpočinek či přenocování. Naše rodinné zařízení se nachází v osadě Na Kopičáku, která leží přímo u & . 34; Staré hradecké silnice& . 34; silnice číslo E11 vedoucí z Poděbrad do Hradce Králové. Motorest je od Poděbrad vzdálen 16 km, od Chlumce nad Cidlinou 9 km.

PENZION KOPIČÁK ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybaveny samostatnou koupelnou + wc, samostatnou kuchyňkou (plynový sporák, elektrická trouba, lednice, kuchyňská linka, varná konvice na vodu, nádobí. Součástí pokoje je dále televize a bezplatné připojení k bezdrátovému internetu. Veškeré interiéry a vybavení penzionu proběhlo kompletní rekonstrukcí v roce 2022.

Gastronomie

Naše kuchyně je zaměřena na tradiční české pokrmy. Nabízíme rozsáhlý výběr hotových jídel a jídel na objednání. Jsme hrdí, že v naší kuchyni nenajdete žádné polotovary. Veškeré omáčky, domácí knedlíky, bramboráky, bramborový salát atd. jsou domácí výroby!

Náš bar nabízí široký sortiment alkoholických a nealkoholických nápojů. Platba je možná hotovostí či stravenkami (Ticket Restaurant, Gastro Pass, le Chèque Déjeuner).

Okolí pensionu a Kněžičky

Okolí motorestu a pensionu je zasazeno do zeleně přilehlé obory hraběte Kinského, která je vyhlášena mezi myslivci a houbaři.

Rezervovat ubytování v PENZION KOPIČÁK - Kněžičky

Nejbližší ubytování v Kněžičkách a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah