RODINNÉ UBYTOVÁNÍ KOBYLICE

Více o apartmánu

Popis ubytování

​Rodinné ubytování Kobylice nabízí ubytování v rodinném domě, kde je k dispozici hostům velký prostorný samostatný apartmán. Obývák s ložnicí v jedné prostorné místnosti, kuchyňský kout s jídelnou a prostorná koupelna (s pračkou a sušičkou). Připojení k WI-FI je samozřejmostí. Hosté mají dispozici celé patro domu a mají možnost přístupu i na zahradu s příjemným letním posezením.
Obec Kobylice je jedinečná svou polohou, je na klidném místě s vysokou dopravní obslužností. Blízko města Nový Bydžov (historické jádro města je městskou památkovou zónou) a blízko města Hradec Králové. Doporučení k návštěvě Zámek Hrádek u Nechanic jenž je vzdálen cca 5 km.

RODINNÉ UBYTOVÁNÍ KOBYLICE ubytování v apartmánu

Ubytování je v soukromém apartmánu v rodinném domě a disponuje ložnicí s obývákem, televizorem, vybavený kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou deskou. Prostorná koupelna se sprchou nabízí také pračku se sušiřkou.

Okolí apartmánu a Kobylice

V Hradci Králové se každý rok koná mnoho filmových a hudebních festivalů, můžete se kulturně vyžít v mnoha Hradeckých divadlech, či si udělat výlet na některý hrad či zámek v okolí.

Možné výletní cíle v okolí jsou Hradec Králové, Pardubice, Jaroměř (pevnost Josefov), Lázně Bohdaneč, Kunětická hora, Hrádek u Nechanic, Chlum (rozhledna), ZOO Dvůr Králové nad Labem, Chlumec nad Cidlinou (Zámek Karlova koruna), koupaliště Lodín, Koupaliště v Chlumci nad Cidlinou, aquacentrum v Hradci Králové, ZOO park Stěžery, Prachovské skály, archeopark Všestary, Minigolf v Hradci Králové, renesanční zámecký komplex Hrad a zámek Staré hrady, Obří aqvárium Hradec Králové, Jezdecký klub Dolní Přím, Hvězdárna Hradec Králové.

Rezervovat ubytování v RODINNÉ UBYTOVÁNÍ KOBYLICE

Nejbližší ubytování Kobylice a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah