PENZION U LÍPY - Libčany

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion U Lípy se nachází v Libčanech, v obci, která leží 10 km od Hradce Králové směrem na Prahu. Přímo na místě můžete využít venkovní gril a příjemné posezení na zahrádce i ve vinárně. V blízkém okolí můžete navštívit Hrádek u Nechanic, město Hradec Králové, ZOO Dvůr Králové nad Labem nebo AQUAPARK v Hradci Králové.

PENZION U LÍPY ubytování v pensionu

V penzionu U Lípy pro Vás máme nachystány 2 jednolůžkové pokoje, 2 dvoulůžkové pokoje a 1 čtyřlůžkový pokoj - každý s vlastním sociálním zařízením. V případě zájmu je možné zajistit 1 přistýlku. Odevzdání pokoje v den odjezdu je možné do 12 hodin. Služby penzionu se za víc než 25 let jejich existence výrazně vyvinuly. Dnes už jsou naše pokoje modernější, každý z nich má připojení k síti Wi-fi a i další části objektu několikrát prošly rekonstrukcemi. Podobně se penzion snažíme obnovovat i dnes, aby se v něm našim návštěvníkům pořád líbilo.

Gastronomie

Penzion je ochoten vyjít vstříc při pořádání svatebních hostin, večírků, srazů a podnikových školení. V blízkosti se nachází útulná restaurace, kde se hosté mohou stravovat za příznivé ceny. Restaurace poskytuje klasickou českou kuchyni.

Okolí pensionu a Libčany

Hradec Králové - Ve statutárním městě Hradci Králové hosté mohou navštívit historické pamatáky Chrám sv. Ducha, Bílou věž, Biskupský palác nebo Židovskou synagogu. Další zajímavá místa v Hradci Králové jsou Jiráskovy sady, Obří akvárium, Městské lázně nebo Hydroelektrárnu na Labi.
Dvůr Králové nad Labem - Ve Dvoře Králové hosté mohou navštívit zoologickou zahradu, která je typická pro jediné safari v České republice.
Hrádek u Nechanic - Zámek Hrádek u Nechanic je od našeho penzionu vzdálen 5 km.

Rezervovat ubytování v PENZION U LÍPY - Libčany

Nejbližší ubytování Libčany a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah