HOTEL AMÁLKA - Straškov-Vodochody

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Amálka je umístěný na návsi klidné malebné vesničky Straškov-Vodochody vzdálený 7 Km od Roudnice nad Labem a 20 min jízdy od Prahy. V blízkosti hotelu je řada významných českých památek jako je například hora Říp. Výborné jídlo, pivnice stylový exteriér, skvělá atmosféra, vkusný a elegantní interiér ve starém stylu, příjemné venkovní posezení, tenisové kurty, wellness …je mnoho důvodů proč hotel Amálka navštívit. Recepce je otevřena do 22:00.

Hotel Amálka vznikl rekonstrukcí hostince postaveného v devatenáctém století. V roce 1912 se hostinec rozšířil o jedno patro, které sloužilo jako taneční sál, později jako místní kino. V roce 2006 hostinec odkoupil rodák vesnice Straškov-Vodochody Luboš Kapitán, který celý objekt od základů zrenovoval, avšak zachoval původního ráz stavby. Byla zachována i tradice a atmosféra rodinného podniku.
Všechny pokoje hotelu Amálka jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, TV + SAT, telefonem a minibarem. Možnost připojení k internetu, parkování u objektu.
Recepce je otevřena do 22:00 hodin.

Recepce

Recepce je otevřena do 22:00 hodin.

Okolí hotelu a Straškov-Vodochody

Hotel Amálka je umístěný na návsi klidné malebné vesničky Straškov-Vodochody vzdálený 7 Km od Roudnice nad Labem a 20 min jízdy od Prahy. V blízkosti hotelu je řada významných českých památek jako je například hora Říp. Výborné jídlo, pivnice se samovýčepy, stylový exteriér, skvělá atmosféra, vkusný a elegantní interiér ve starém stylu, příjemné venkovní posezení, tenisové kurty, wellness …je mnoho důvodů proč hotel Amálka navštívit.

Rezervovat ubytování v HOTEL AMÁLKA - Straškov-Vodochody

Nejbližší ubytování ve Straškově-Vodochodech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah