APARTMÁNY ZTRACENÁ - Roudnice nad Labem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o aparthotelu

Popis ubytování

Apartmány Ztracená nabízí velmi příjemné ubytování v Roudnici nad Labem.

Apartmány Ztracená nabízí velmi příjemné ubytování ve třech luxusních apartmánech, které se nachází jen 50 metrů od centra Roudnici nad Labem.

Hosté se zde mohou ubytovat v moderně vybavených apartmánech, kde je k dispozici veškerý komfort, který při svém pobytu ocení.

Parkovat mohou hosté na ulici před apartmány.

APARTMÁNY ZTRACENÁ ubytování v aparthotelu

Zlatý apartmanán

Apartmán o velikosti 60 m2 tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, televizí s plochou obrazovkou a rozkládací pohovkou a v horním patře ložnice s manželskou postelí o velikosti 2×2 m, televizí s plochou obrazovkou, designovou lenoškou a nakonec koupelna s hydromasážní vanou. Apartmán je vybaven klimatizací, lednicí vybavenou alko i nealko nápoji, varnou konvici i automatem na espresso. Cena za celý apartmán je 2300 kč/noc. V ceně ubytování je samozřejmě i luxusní snídaně v prostorách naší restaurace Ztracená.

Stříbrný apartmán

Apartmán o velikosti 40 m2 tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem a v horním patře ložnice s manželskou postelí o velikosti 2×2 m, televizí s plochou obrazovkou a nakonec koupelna s hydromasážním sprchovým panelem a vanou. Apartmán je vybaven klimatizací, lednicí vybavenou alko i nealko nápoji, varnou konvicí. Cena za celý apartmán je 2000 kč/noc. V ceně ubytování je samozřejmě i luxusní snídaně v prostorách naší restaurace Ztracená

Platinový apartmán

Apartmán o velikosti 70 m2 tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, televizí s plochou obrazovkou a rozkládací pohovkou a v horním patře ložnice s manželskou postelí o velikosti 2×2 m, televizí s plochou obrazovkou, dvěmi designovými lenoškami a nakonec koupelna s hydromasážním sprchovým panelem a vanou. Apartmán je vybaven klimatizací, lednicí vybavenou alko i nealko nápoji, varnou konvicí i automatem na espresso. Cena za celý apartmán je 2400 kč/noc-2osoby, 2600 kč/noc-2osoby + dvě děti do 16 ti let, 3300 kč/noc 4 osoby. V ceně ubytování je samozřejmě i luxusní snídaně v prostorách naší restaurace Ztracená. V tomto apartmánu je možno ubytovat až čtyři osoby.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY ZTRACENÁ - Roudnice nad Labem

Nejbližší ubytování v Roudnici nad Labem a okolí

Ubytování Roudnice nad Labem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah