HOTEL KORUNA - Roudnice nad Labem

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Koruna je situován v klidné části města, a přitom je od centra vzdálen jen asi 300m. Nabízí velmi pohodlné a cenově příznivé ubytování. Hotel byl v roce 2005 zrekonstruován a zmodernizován tak, aby jeho styl odpovídal ubytování evropského standardu.

Pro své hosty se snažíme zajistit co největší komfort a tak stále zlepšujeme kvalitu našich služeb. Hosté u nás mají neomezený přístup k internetu a navíc jsou zde zaměstnanci ochotni pomoci s vyhledáním a poskytnutím potřebných informací. Na recepci i na každém pokoji jsou k dispozici informace o okolí Roudnice, typech na výlety nebo o vybraných střediscích pro využití volného času (např. sportovní kluby, fitness centra, plavecké bazény a restaurace).

HOTEL KORUNA ubytování v hotelu

Kapacita hotelu je 63 lůžek. Pokoje jsou na každém patře jinak vybaveny a cena za ubytování je taková, abychom poskytli každému hostu přesně to, co hledá. Jsou zde tři varianty ubytování. Nejvyužívanější jsou pokoje hotelového typu, dále nabízíme možnost ubytování v apartmánech v nejvyšším patře hotelu. V prvním podlaží budovy jsou pokoje mládežnického hotelu, které vyhovují hlavně potřebám cyklistů nebo hostům, kteří přespávají v hotelu jen jednu noc a nechtějí platit za vybavení, které nevyužijí.

Recepce

Recepce je v provozu od 8:00 do 20:00.

Gastronomie

Pro skupiny (firemní, sportovní) je samozřejmostí zajištění stravy (polopenze, plná penze) v pizzerii za výhodnou cenu, či dle dodaného jídelního lístku.

Okolí hotelu a Roudnice nad Labem

Ústecký kraj je ideální pro provozování turistiky a cykloturistiky. V okolí Roudnice se nachází turisticky atraktivní místa - ta jsou podrobně popsaná v nabídce "Okolí hotelu". Na Labi a ve vybraných lokalitách je možnost rybaření.

Rezervovat ubytování v HOTEL KORUNA - Roudnice nad Labem

Nejbližší ubytování v Roudnici nad Labem a okolí

Ubytování Roudnice nad Labem

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah