VŠ KOLEJ STRAHOV - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hostelu

Popis ubytování

VŠ kolej Strahov je ubytovací zařízení, které se nalézá v části Prahy 6 - Strahov. VŠ kolej Strahov poskytuje hostelové ubytování ve dvoulůžkových pokojích s oddělenými postelemi, které mají sociální zařízení na patře. VŠ kolej Strahov je určena pro celoroční ubytování turistů a jiných návštěvníků. Během pobytu je hostům k dispozici stravování v menze nebo v blízkých okolních restauracích. Příjemným zpestřením pobytu v této lokalitě může být návštěva blízké hvězdárny nebo zrcadlového bludiště na Petříně.

VŠ kolej Strahov je ubytovací zařízení, které se nalézá v části Prahy 6 - Strahov. VŠ kolej Strahov poskytuje hostelové ubytování ve dvoulůžkových pokojích s oddělenými postelemi, které mají sociální zařízení na patře (sprchový kout, WC). Kuchyňka je společná na patře. Celkový nabízený počet pokojů k dispozici je 27.

VŠ kolej Strahov je určena pro celoroční ubytování turistů a jiných návštěvníků. Během pobytu je hostům k dispozici stravování v menze nebo v blízkých okolních restauracích. Příjemným zpestřením pobytu v této lokalitě může být návštěva blízké hvězdárny nebo zrcadlového bludiště na Petříně.

Wi-fi je k dispozici na pokojích - zdarma. Na bloku 1 - centrální recepci je možno využít trezor a kufrárnu.

VŠ KOLEJ STRAHOV ubytování v hostelu

Dvoulůžkové pokoje s oddělenými postelemi, které mají sociální zařízení na patře (sprchový kout, WC). Kuchyňka je společná na patře.

Gastronomie

Stravování je možné v menze nebo v některé z okolních restauracích. Menza poskytuje celodenní stravovací servis – snídaně, obědy a večeře, včetně doplňkového prodeje. Denně k obědu nabízí nejen výběr ze čtyř druhů hotových jídel, salátů, ale i minutkovou kuchyni.

Okolí hostelu a Praha

Blízko hostelu se nachází Pražský hrad - dostupnost cca 5-10 minut pěšky.

Rezervovat ubytování v VŠ KOLEJ STRAHOV - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah