LINDNER HOTEL PRAGUE CASTLE - Praha

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto
  • Praha (827)
  • >>> Hradčany (32)
  • >>> LINDNER HOTEL PRAGUE CASTLE - Praha

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Lindner Prague Castle leží v blízkosti Pražského hradu, světoznámého Karlova mostu a Petřínské rozhledny, nedaleko mnoha oblíbených pamětihodností. Neopakovatelnou atmosféru okolí hotelu umocňuje i nedaleká architektonická památka UNESCO – Strahovský klášter.
Stejně jako ve „Zlaté Praze“, tak se i v samotném Hotel Lindner Prague Castle s důvtipem a mocným duchem času elegantně odrážejí záblesky dob minulých.
Díky centrální, přesto však klidné poloze, a okouzlujícímu designu se hotel stává příjemným přístavištěm při toulkách po městě, je vhodným místem pro strávení romantické dovolené, ale i pro pořádání konferencí a různých společenských akcí. Hotel nabízí jedinečnou příležitost, jak se v moderním prostředí nechat unášet i časy dávno minulými!

V hotelu se nachází i malé fitness centrum vybavené různým cvičebním náčiním a sauna, v létě lze využít na dotaz tenisový kurt za poplatek.
Do wellness salónu Gyalmo Massage můžete zajít nejen na uvolňující masáže, ale můžete si zde užívat i jiných kosmetických služeb.

LINDNER HOTEL PRAGUE CASTLE ubytování v hotelu

Lindner Hotel Prague disponuje 138 prostornými a elegantně zařízenými nekuřáckými nebo kuřáckými pokoji a apartmány, které své hosty jistě okouzlí svými překrásnými historickými detaily a neobvyklým designem. Příjemně strávené večery ještě vylepší náš „sladký pozdrav“!
Ve všech pokojích je prostorná koupelna s vanou, velká postel, pracovní stůl, automat na čaj a kávu, kabelová televize s možností nadstandardní programové nabídky, žehlička i žehlicí prkno, telefon s možností přímé volby a funkcí voicemail, různé adaptéry, sejf a minibar.

Gastronomie

Lindner Hotel Prague Castle svým hostům nabízí nespočet možností, jak se nechat požitkářsky rozmazlovat a odpočívat u různých sladkých hříchů, nápojů, koktejlů, vychlazeného piva … a mnoha dalších lahůdek v příjemném prostředí.
V Senses Restauraci se ráno, v poledne i večer podávají místní, ale i mezinárodní speciality. V létě si můžete tyto kulinářské skvosty užívat i na krásné terase.
Muse Bar & Lounge má ve své nabídce čerstvé saláty, předkrmy, ale i koktejly, pivo, vybrané alkoholické nápoje, a dokonce i vybrané druhy doutníků.
Pokud Vás přepadne hlad, klidně i pozdě v noci, můžete využít náš pokojový servis od 6:30 do 1:30 ráno.

Rezervovat ubytování v LINDNER HOTEL PRAGUE CASTLE - Praha

Nejbližší ubytování v Praze a okolí

Ubytování Praha

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah