CHATA HUBERTKA - Vítkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Hubertka celoroční nekuřácké ubytování vhodné pro rodinné pobyty, pro různá školení a firemní akce. Možnost celodenního stravování, bufet. Vleky u chaty, parkování zdarma - v letních měsících u chaty, v zimním období na parkovišti u hlavní cesty.

V objektu je domácí wellness se saunou, , venkovní bazén, dětské hřiště.

Chata Hubertka celoroční nekuřácké ubytování v 7 krásných je vhodné pro rodinné pobyty, pro různá školení a firemní akce. Možnost celodenního stravování, bufet. Vleky u chaty, parkování zdarma - v letních měsících u chaty, v zimním období na parkovišti u hlavní cesty.

K dispozici hotelová lyžárna, vysoušeč bot, restaurace pro 45 osob. V jídelnách je TV. Vstup do chaty je pouze v domácí obuvi.

CHATA HUBERTKA ubytování v chatě

7 apartmánů plně vybavených k rekreaci. Apartmány mají samostatnou ložnici, koupelnu s wc, obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní, jídelní stůl. TV a wifi zdarma.

Recepce

Dle provozu restaurace a dle dohody.

Gastronomie

V zimním období funguje restaurace od 10:00 - 22:00 hod denně. Ráno od 8:00 - 9:30 možnost přikoupit si snídaně.

V letním období info na webu.

Okolí chaty a Vítkovice

V těsném sousedství chaty jsou 2 vlastní lyžařské vleky v celkové délce 800 m. Dále pak dětský vlek, dle sněhových podmínek snowpark, lyžařská škola. V letním období můžete využít travnatou terasu přímo u chaty, ohniště, krb, dětské houpačky, bazén, hřišťátko. 200 m od chaty Farma huculských koní výborné výchozí místo k turistickým výletům pěšky i na lyžích.

Rezervovat ubytování v CHATA HUBERTKA - Vítkovice

Nejbližší ubytování ve Vítkovicích a okolí

Ubytování Vítkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah