HOTEL GABRIELA - Vítkovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Horský rodinný penzion v krásné části Krkonoš. Penzion je umítěn v nejvyšší části v obce Vítkovice s nádherným výhledem do údolí, na Janovu Horu a Benecko. V blízkosti se nachází významná střediska zimních sportů Horní Mísečky, Rokytnice nad Jizerou, Benecko a Špindlerův Mlýn, nedaleko penzionu také běžkařské tratě.

Horský rodinný penzon s výbornou domácí kuchyní a posezením v restauraci u krbu, který má výhled do nejkrásnějšího údolí v Krkonoších.

Hotel Gabriela nabízí ubytování v nejvyšší čísti obce Vítkovice v Krkonoších s celkovou kapacitou 22 lůžek rozložených do 7 pokojů.

V celém objektu penzionu je k dipozici Wifi připojení ZDARMA. Pro Vaše ratolesti dětský koutek plný hraček pro malé i větší děti, venku pak rovinaté travnaté plochy pro hry dětí ale i dospělých nebo jen pro relaxaci, tampolína nebo třeba ohniště pro večerní táborák.

HOTEL GABRIELA ubytování v pensionu

Hotel se skládá z tří mezonetových apartmánů, jedenoho třílůžkového pokoje a tří dvoulůžkových pokojů s možností přistýlek.

Recepce

Recepce je otevřena každý den od 8:00 do 20:00.

Gastronomie

Rodinný penzion s vlastní restaurací pro hosty penzionu s domácí kuchyní.

Okolí pensionu a Vítkovice

Hotel je umístěn v nejvyšší části obce Vítkovice v Krkonoších (směr Rezek), v blízkosti významného lyžařského střediska Horních Míseček - Špindlerův Mlýn. Lyžařský areál v Rokytnici nad Jizerou je vzdálen od hotelu Gabriela 8 km a na Horní Mísečky je to 10 km. Asi 500 metrů od hotelu vedou běžkařské tratě, přímo ve Vítkovicícha je také menší ski areál Aldrov s lanovkou a Fun parkem. V okolí hotelu je také mnoho cyklostezek či turistických tras a na místě je možné si rezervovat vyjížďky na koních, které se uskutečňují na protilehlé Janově Hoře.

Rezervovat ubytování v HOTEL GABRIELA - Vítkovice

Nejbližší ubytování ve Vítkovicích a okolí

Ubytování Vítkovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah