PENZION AKRON - Tanvald

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion leží v klidné části Jizerských hor v obci Tanvald - Žďár u silnice Desná - Albrechtice (500m nad Desnou). Dobrá dostupnost autem i v zimních měsících.

Penzion Akron se nachází v blízkosti vlakové a autobusové zastávky, v obci Tanvald.

Celý objekt je nekuřácký.

V letních měsících je u objektu otevřena letní terasa. U penzionu jsou dvě vlastní parkoviště. Bezbariérový vstup. Pro děti je k dispozici dětský koutek, hračky, pískoviště.

PENZION AKRON ubytování v pensionu

Hostům jsou k dispozici 2, 3 a 4 lůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, TV, možnost připojení Wi-FI. Nabízíme také jeden bezbariérový pokoj.

Gastronomie

Součástí penzionu Akron je velká společenská místnost, kde se podávají snídaně a večeře. Snídaně jsou podávány formou švédského stolu, večeře - polévka, hlavní chod, salát nebo dezert. Domácí česká kuchyně.

Okolí pensionu a Tanvald

V okolí penzionu je několik turistických, cykloturistických a běžkařských tras, lyžařských vleků. Vyhlášené lyžařské středisko Tanvaldský Špičák 2km, sáňkařské a bobové dráhy ve Smržovce. Lyžařské středisko Desná - Parlament 1km, lyžařská škola 1km, lyžařské středisko Černá Říčka 1km, koupaliště 1km, krytý bazén 5km, Lyžařský areál Harrachov 13km, Bozkovské jeskyně 25km, golfové hřiště Semily 25km, Aquapark Babylon a ZOO Liberec 28km.

Rezervovat ubytování v PENZION AKRON - Tanvald

Nejbližší ubytování v Tanvaldu a okolí

Ubytování Tanvald

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah