APARTMÁNY KAČENKA - Desná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Pokud hledáte pěkné a levné místo pro vaší rodinnou dovolenou jsou Apartmány Kačenka právě tím ideálním místem, které se nachází v překrásných Jizerských horách. Nabízíme ubytování v pěkném prostředí s příjemným personálem a za nízké ceny.

Apartmány Kačenka jsou vhodné k ubytování pro rodiny včetně malých dětí, jednotlivce i skupiny. Současně jsme neopomněli Vaše domácí mazlíčky, proto není problém současně s Vámi u nás ubytovat i Vašeho psa, kočku nebo králíka.

Objekt se nachází na okraji obce v rekreační oblasti. Naši hosté mají možnost ubytovat se v jednom z našich čtyř apartmánů s vlastním vchodem. Každý apartmán má vlastní kryté parkovací místo. Před apartmány je další možnost parkování na upraveném soukromém pozemku.

Hosté apartmánů mohou dále využívat zahradu, jejíž součástí je bazén 10×3 ,5 m se slanou vodou, pro posezení a odpočinek krytou pergolu s grilem (možnost vlastního grilování). Pro uložení např. kol, motorek disponuje objekt vlastní garáží.

Pro nejmenší návštěvníky je zde k dispozici dětské hřiště, houpačka a pískoviště.

Připojení k internetu je dostupné v celém objektu prostřednictvím bezdrátové sítě.

V blízkosti objektu se nachází klasická restaurace cca 30m (možno zajistit obědy, večeře) kinosál a diskotéka

APARTMÁNY KAČENKA ubytování v apartmánu

Popis interiéru:

Vstupní předsíňka pro možnost uložení např. lyží, kol.

Obývací místnost společná s kuchyňskou linkou plně vybavenou pro možnost vaření, mikrovlnou troubou, kávovarem, konvicí – vaření na plynovém spotřebiči.

Vstup na zahradu – stolek a židličky pro sezení venku (část sezení je zastřešená a oddělená od dalších apartmánů zajišťující soukromí).

Schodiště do podkroví, kde se nacházejí 2×2 lůžkové místnosti – 2 oddělené ložnice a sociální zařízení (WC a sprchový kout).

Velikost apartmánu je 67m2.

Apartmány jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem.

Okolí apartmánu a Desná

Albrechtice v Jizerských horách - horská obec založená roku 1670. Kostel sv. Františka z Pauly z let 1779-84, rokokový interiér.

Jezy na Bílé Desné - soustava jezů pod Protrženou přehradou.

Mariánskohorské schody - spojují obec s nedalekou Mariánskou horou. Podle pověsti je zbudovali sami skláři, aby si zkrátili cestu z práce.

Protržená přehrada - pozůstatky přehrady, která se 18. září 1916 protrhla. O život tehdy přišlo 62 lidí.

Souš - osada na říčce Černé Desné je uváděna poprvé r. 1755. V l. 1912-15 musela zčásti ustoupit přehradě, která dnes slouží jako zdroj pitné vody. Sypaná hráz je 364 m dlouhá a 21 m vysoká.

Šumburk - obec na levém břehu Desné a Kamenice, poprvé uváděna r. 1611. Kostel sv. Františka z Assisi z let 1900-1903.

Tanvald - průmyslové město na soutoku Desné a Kamenice. V Horním Tanvaldě původně rokokový kostel sv. Petra a Pavla z l. 1787-89, přestavěný o sto let později.

Tanvaldský Špičák - 831 m n. m. , výrazný vrch a středisko sjezdového lyžování v Jizerských horách. Na vrcholu je kamenná rozhledna z roku 1909 (k výročí 60. narozenin císaře Františka Josefa I.) s o rok mladší turistickou chatou. Dnešní podoba rozhledny z dostavby v r. 1930.

Terezínka - skalní vyhlídka nad Tanvaldem, zpřístupněná r. 1853 schody a zábradlím. Starší jméno vyhlídky je Šouf, dnešní název připomíná manželku tanvaldského továrníka Mayera, který vyhlídku nechal na svoje náklady vybudovat.

Vodopády na Černé Desné- řada vodopádů pod přehradou Souš

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY KAČENKA - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah