PENZION GENTIANA - Desná

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Gentiana leží v okrajové části města Desné ve velmi klidném prostředí.

Penzion Gentiana ležící na okraji obce Desná má svůj soukromý oplocený pozemek se zahradou, krbem a otevřeným ohništěm.

V oploceném areálu je i parkoviště pro naše hosty, takže nemusíte nechávat své vozidlo na silnici. Příjezdová cesta k objektu se v zimě udržuje.

Kromě ubytovacích prostor je návštěvníkům k dispozici jídelna se společenskou místností s krbem kde jsou k dispozici televize se satelitem a mini bar. Penzion slouží výhradně svým hostům. Pokud jste majiteli psa a chcete, aby jel s Vámi na rekreaci, může bydlet s vámi a dokonce Vám ho zkrášlí v psím salonu, který je součástí penzionu.

PENZION GENTIANA ubytování v pensionu

Ubytovací kapacita je max. 19 lůžek. Všechny pokoje jsou s kompletním sociálním zařízením. Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy. Jsou zde 2 pětilůžkové pokoje, 1 třílůžkový pokoj a 3 dvoulůžkové pokoje. Všechny pokoje mají standardní vybavení pro ubytování. Televizor včetně satelitu je pouze ve společenské místnosti.

Recepce

stálá

Gastronomie

Mimo ubytování máte i možnost stravovaní formou polopenze nebo pouze snídaně a nebo jen večeře. Stravování je nutno si dohodnout dopředu.

Okolí pensionu a Desná

Město Desná v Jizerských horách je vzdáleno 12 km od lyžařského centra Harrachov a 15 km od okresního města Jablonec nad Nisou. Jizerské hory a Krkonoše jsou jedny z nejnavštěvovanějších lokalit v ČR jak v zimě, tak v létě. V Jablonci a Liberci můžete navštívit atraktivní aqua centra se skluzavkami.

Terén a vybavení oblasti jsou vhodné k sjezdovému i k běžeckému lyžování a v letním období k turistice a jízdě na horském kole. Lyžařské vleky můžete nalézt nedaleko centra na Parlamentu, který je osvětlen i v noci, dále např. U křížku, Černá říčka a pro náročnější i na nedalekém Špičáku, pro běžecké lyžování je důležitá možnost nástupu na Jizerskou magistrálu.

Rezervovat ubytování v PENZION GENTIANA - Desná

Nejbližší ubytování v Desné a okolí

Ubytování Desná

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah