PENSION U KOSTELA - Český Brod

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Rodinný Pension U Kostela se nachází přímo v historickém jádru centra Českého Brodu, nabízí klidné prostředí pro prožití krásné dovolené s celou Vaší rodinou.

Rodinný pension "U kostela" se nachází přímo v historickém jádru města Český Brod, na náměstí Arnošta z Pardubic. Kapacita penzionu je 18 lůžek v 6 pokojích. Prostorná jídelna kde je možné sledovat TV. Plně vybavená kuchyňe. K dispozici je hostům pračka. Nebo využít zahradní altánek a Grilování v zahradě.

Možno si objednat:

Půjčovna kol pro rodiný výlet

Odvoz na letiště nebo z letiště, Hl. nádraží

Zapůjčení automobilu

Lítačka na MHD (celodenní)

PENSION U KOSTELA ubytování v pensionu

Pokoje jsou prostorné s plnou výbavou včetně televize a rádia, v každém naleznete také koupelnu se sprchovým koutem. Všechny naše pokoje jsou zcela nekuřácké.

Gastronomie

Nabízíme možnost objednat si snídaně. Hosté mohou využít plně vybavenou kuchyňku, případně využítí možnosti grilování na zahradě.

Okolí pensionu a Český Brod

Rodinný pension "U kostela" se nachází přímo v historickém jádru města Český Brod, na náměstí Arnošta z Pardubic. Naleznete zde klidné a příjemné prostředí při svých pracovních, obchodních i turistických cestách do Prahy, nebo dalších míst v okolí Českého Brodu, ale také pohodlný odpočinek při průjezdu Českou republikou za svým vzdáleným cílem.

Rezervovat ubytování v PENSION U KOSTELA - Český Brod

Nejbližší ubytování v Českém Brodě a okolí

Ubytování Český Brod

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah