APARTMÁNY VINAŘSTVÍ KLUČOV

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

​Apartmány vinařství Klučov nabízí 4 dvoulůžkové pokoje přímo nad vinařstvím a 3 apartmány vzdálené 300m od vinařství. ​Apartmány Vinařství Klučov se nachází na konci obce Klučov. Jsou to 3 řadové domky o ploše 70m² s kuchyní, koupelnou a s vlastní terasou. Před domy je velká travnatá plocha. Apartmány se nachází v blízkosti vinařství Klučov s výhledem na vinici. Apartmán k pronajmutí poskytuje ubytování pro 1 až 6 osob ve ložnicích.

APARTMÁNY VINAŘSTVÍ KLUČOV ubytování v hotelu

Apartmán má zvýšené mezonetové podlaží, kde se nachází 3 jednolůžkové postele. V přízemí naproti vchodu se nachází místnost s 1 postelí o šíři 140cm, vhodná pro 2 děti nebo 1 - 2 dospělé. V obývacím koutě je možné rozložit gauč pro 1 osobu šíře lůžka 120cm. V objektu je podlahové vytápění. Cena je včetně poplatku za elektřinu. Nové hotelové pokoje se nacházejí v prvním patře budovy vinařství. Nejsou bezbariérové! V pokoji o rozloze 28m2 naleznete manželskou postel, stůl židli, 2 křesla s možností udělat z nich přistýlku, stoleček.

Recepce

Recepce je bezobslužná. Od 8 do 24h. Po splnění všech náležitostí obdržíte kód k otevření vašeho pokoje

Gastronomie

Občerstvit se můžete v našem sklípku v otevíracích hodinách středa a pátek 16h-21h. V okolních městech naleznete restaurace, můžete si nechat i něco dovézt.

Okolí hotelu a Klučov

Lokalita je klidná, na konci obce mezi vinicemi a polem. Skvělé místo pro výlety do okolí. Praha, Mirakulum, Poděbrady... .

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY VINAŘSTVÍ KLUČOV

Nejbližší ubytování Klučov a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah