VÁŠ SKLEP - VINNÝ SKLEP A PENZION - Nový Šaldorf-Sedlešovice

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion VÁŠ SKLEP se odlišuje od všech ostatních tím, že na vás dýchne pohoda a klid dob minulých. Je zařízen v selském stylu, který mu přidává na jeho romantičnosti.

Jakoby se zde zastavil čas a vy můžete pokojně relaxovat a vnímat krásné okolí. Zdejší atmosféra představuje historii, jak to asi bylo dříve v těchto končinách. Určitý komfort tu však od těch dob minulých samozřejmě je. Všechny pokoje mají své sociální zázemí. Snažíme se mimo jiné i chránit naše prostředí a proto třídíme odpad. V koupelnách naleznete přírodní kosmetiku, která je šetrná k přírodě a jejíž výrobky používáme i pro samotný úklid celých prostor.

Nezapomenutelné degustace spojené s výkladem, magickou atmosférou sklepa nasvíceného svíčkami a samozřejmě skvělými víny a dalšími specialitami.
Průvodcem při ochutnávkách vám budou sommeliér našeho sklepa, popř. sami majitelé.

V pořádání firemních akcí máme více jak 10ti letou zkušenost. Nuda vůbec nehrozí, můžeme vám nabídnout širokou škálu programů a zážitků na které jistě nezapomenete!

VÁŠ SKLEP - VINNÝ SKLEP A PENZION ubytování v pensionu

Kapacita penzionu je 16 lůžek - 1 pokoj dvojlůžkový, 2 pokoje třílůžkové, 2 pokoje rodinné - čtyřlůžkové (dvojlůžko + palanda). Ubytování se psem pouze malé rasy, 70, -Kč/noc.

Rezervovat ubytování v VÁŠ SKLEP - VINNÝ SKLEP A PENZION - Nový Šaldorf-Sedlešovice

Nejbližší ubytování v Novém Šaldorfu-Sedlešovicích a okolí

Ubytování Nový Šaldorf-Sedlešovice

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah