APARTMÁN VYSOČINA - Svratka

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování  Penzion Vysočina se nachází v malebném městečku Svratka, v srdci Žďárských vrchů, v blízkosti měst Hlinsko v Čechách (12 km), Nové Město na Moravě (24 km), Žďár nad Sázavou (22 km). Penzion poskytuje ubytování v prvním poschodí rodinného domu, ve dvou pokojích, které jsou odděleny samostatným schodištěm.    

​​Ubytování  Penzion Vysočina  se nachází v malebném městečku Svratka, v srdci Žďárských vrchů, v blízkosti měst Hlinsko v Čechách (12 km), Nové Město na Moravě (24 km), Žďár nad Sázavou (22 km). Penzion poskytuje ubytování v prvním poschodí rodinného domu, ve dvou pokojích, které jsou odděleny samostatným schodištěm.    
Možnost  wifi připojení  k internetu.   Pro ubytované je možnost úschovy kol a lyží. Parkování přímo u domu na vydlážděném parkovišti.   Ubytování je bez stravování možnost vlastního vaření ve společné kuchyňce.   Ubytování se psem není možné.

APARTMÁN VYSOČINA ubytování v apartmánu

Poskytujeme ubytování v 1. poschodí rodinného domu, ve dvou pokojích s TV se satelitním vysíláním: jeden čtyřlůžkový (27,5 m2) a jeden třílůžkový s terasou (21 m2). Pro oba pokoje je společná prostorná, plně vybavená kuchyň (kuchyňská linka, sporák, lednice, varná konvice, mikrovlnná trouba, dostatečný počet nádobí), WC, nově rekonstruovaná, samostatná koupelna s umyvadlem a sprchovým koutem. Možnost wifi připojení k internetu. Ubytovací prostory jsou oddělené od přízemního bytu samostatným schodištěm.

Gastronomie

​Ubytování je bez stravování. Ve městě je několik restaurací a pravidelně zásobovaných obchodů s potravinami. V penzionu je možné využít společné kuchyňky.

Okolí apartmánu a Svratka

​Město Svratka je křižovatkou  dobře značených turistických tras i cyklotras. Je zde mnoho skalních útvarů, které jsou hojně navštěvovány turisty (Zkamenělý zámek, Milovské  Perničky, Čtyři palice, 9 skal, Dráteníčky, Malinská skála, Lisovská skála a další). Nad sjezdovkou je malebný lovecký zámeček Karlštejn.   Dalším typem pro výlet je město Žďár nad Sázavou s kostelem sv. Jana Nepomuckého  na Zelené Hoře, zapsaným mezi památky UNESCO.   Směrem na Chrudim se nachází skanzen lidové architektury Veselý Kopec.   V okolí Svratky je několik rybníků vhodných ke koupání (Chochol ve Svratouchu, Kyšperský rybník na Křižánkách, Milovský rybník, Krejcar, Sykovec, Medlov Velké Dářko. .). Ve Skutči je  venkovní aquapark s tobogány a dalšími vodními atrakcemi.
Město Svratka poskytuje dobré sportovní vyžití v létě i v zimě. 800 m od objektu je 9-ti jamkové  golfové  hřiště a v jeho blízkosti hotel Svratka, který nabízí možnost využití krytého bazénu. Vedle hotelu   je uměle zasněžovaná a osvětlená sjezdovka, vztdálená asi 300 m od ubytování. V centru města je tenisový kurt. Na Moravské Svratce je lyžařský běžecký areál. Při dobrých sněhových podmínkách jsou stopy upravovány strojově. Rájem pro běžkaře je Nové Město na Moravě s areálem u SKI hotelu a přilehlým okolím s mnoha kilometry upravovaných běžeckých stop.

Rezervovat ubytování v APARTMÁN VYSOČINA - Svratka

Nejbližší ubytování ve Svratce a okolí

Ubytování Svratka

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah