OREA HOTEL DEVĚT SKAL - Sněžné

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Orea Resort Devět Skal Vysočina se nachází v rekreační oblasti, v chráněné krajinné oblasti Žďárské vrchy, v nadmořské výšce 600 m, v těsné blízkosti Milovského rybníka s možností koupání a rybolovu.

OREA Resort Devět Skal Vysočina*** se nachází u Milovského rybníka nedaleko Nového Města na Moravě v CHKO Žďárské vrchy. Díky své poloze nabízí klidné a příjemné ubytování pro jednotlivce i celé rodiny a je vyhledávaným místem pro pořádání konferencí, teambuildingů a workshopů. Resort je výborně dostupný ze všech dopravních tahů a poskytuje veškerý komfort pro strávení krásné dovolené. Krajina Žďárských vrchů je ideální pro turistiku, za historií se pak můžete vypravit na nedaleké hrady a zámky. Hotel má 1 bezbariérový pokoj, na vyžádání.
Hotelové služby: doplňkový prodej, hotelové parkoviště, bazén pro hotelové hosty zdarma, sauna, masáže, tělocvična, minigolf, tenisový kurt, stolní tenis, kulečník, hřiště, půjčovna sportovních potřeb.

OREA HOTEL DEVĚT SKAL ubytování v hotelu

OREA Resort Devět Skal Vysočina *** nabízí 133 komfortních pokojů s vlastním balkonem nebo terasou a nádherným výhledem na Milovský rybník, okolní krajinu nebo travnaté plochy s minigolfem. Všechny pokoje jsou vybaveny pohodlnými postelemi s vysokou matrací, LCD smart televizí, telefonem, koupelnou se sprchovým koutem a u apartmánů vanou a toaletou. Hoteloví hosté mají vstup do bazénu bez poplatku. Rodinné pokoje a apartmány jsou k dispozici pouze na vyžádání. Připojení k internetu pomocí Wi-Fi je na pokojích možné bez poplatku. V budově hotelu se nachází dětský koutek, výtah, prostor na odložení lyží a jízních kol. V pokojích i ve společných prostorech hotelu se nekouří. Po domluvě lze zapůjčit dětskou postýlku zdarma.

Recepce

Recepce je otevřena 24 hodin denně.

Gastronomie

V ceně pobytu je snídaně, která se podává formou bohatého bufetu. Restauraci je možné navštívit přímo v hotelu. Během dne se lze občerstvit v lobby baru nebo hotelové restauraci.

Okolí hotelu a Sněžné

Okolí je ideální k výletům pěším, na kolech i na lyžích. Obec Milovy je osadou obce Sněžné. Moderní hotel se nachází na břehu stejnojmenného rybníka v chráněné krajinné oblasti Žďárskév vrchy.

Rezervovat ubytování v OREA HOTEL DEVĚT SKAL - Sněžné

Nejbližší ubytování ve Sněžném a okolí

Ubytování Sněžné

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah