APARTMÁNY VE DVOŘE - Herálec

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Apartmány ve Dvoře v obci Herálec u Žďáru nad Sázavou jsou ideální pro aktivní dovolenou. Cyklistika: spousta cyklotras napříč Ždárskými vrchy. Skalní lezení: jeden z nich je nejvyšší bod Českomoravské vrchoviny Devět skal. Turistika: procházky po zdejší krásné krajině a houbaření. Lyžování: místní SkyTeam zde vlastní malou rolbu, kterou upravují a udržují běžecké tratě. Ve Svratce a v Hlinsku jsou sjezdovky se školou pro nejmenší.

APARTMÁNY VE DVOŘE ubytování v apartmánu

Apartmán Klára
Jedná se o podkrovní apartmán s přiznanými střešními trámy.
Apartmán je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem, zařízenou kuchyní a jídelním stolem pro 4 osoby. V obývací části je plochá televize, rozkládací pohovka a vybavený minibar. V 1. ložnici máme manželskou postel. Ve 2. , loftové, ložnici je další manželská postel.
Vybavení kuchyně: Nádobí, příbory, hrnce na vaření, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice,
Vybavení obyváku: Plochá TV, deskové hry, knihy, rozkládací pohovka, minibar, robotický vysavač.
Vybavení koupelny: Sprchový kout, wc, umyvadlo, schůdek a nočník pro děti, fén na vlasy, žehlička, pro každého mýdlo, ručník a osuška.
Vybavení 1. ložnice: manželská postel, možnost zdarma zapůjčení postýlky, komoda, šatní skříň
Vybavení 2. ložnice: manželská postel
vybavení exteriéru: Posezení s ohništěm/grilem, zahradní domek se zámkem pro úschovu kol, lyží, atp. , parkování pro 3 auta zdarma

Recepce

Příjezd: 15:00 –18:00
Odjezd: 10:00

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla. Hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyň v apartmánu. Nejbližší restaurace je vzdálena cca 300 m, v obci je také obchod s potravinami.

Okolí apartmánu a Herálec

V okolí se lze věnovat turistice, cyklistice a houbaření. Prostředí Českomoravské vrchoviny vybízí k výletům za krásami zdejší krajiny, oblíbeným cílem turistů jsou například Žďárské vrchy s nejvyšší horou Devět skal.

Rezervovat ubytování v APARTMÁNY VE DVOŘE - Herálec

Nejbližší ubytování v Herálci a okolí

Ubytování Herálec

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah