PENZION TRATTORIA - Huzová

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion Trattoria je umístěn ve vesničce Huzová u Rýmařova v podhůří Jeseníků, v lesnatém prostředí přírodního parku Sovinecko.

Hostům penzionu je k dispozici 6 stylových dvoulůžkových pokojů s možností přistýlky a 1 apartmá. Přímo před penzionem se nachází vlastní bezplatné parkoviště a k dispozici jsou za poplatek i dvě garáže.
Snídaně se podávají formou švédského stolu v loveckém salónku, obědy a večeře pak v restauraci v částečně podsklepeném podlaží. Ve večerních hodinách je možno příjemně posedět ve vinném sklípku u krbu při ochutnávání jihomoravských vín. V letních měsících je v provozu letní terasa se zahradním nábytkem a grilem.

PENZION TRATTORIA ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, televizí, rádiobudíkem, nočními stolky, křesly, konferenčními stolky, taburetky se zrcadly, věšákovými stěnami.

Okolí pensionu a Huzová

V okolí penzionu jsou pro lyžaře připraveny běžkařské tratě, v obci jsou vybudovány dva nové lyžařské vleky s možností nočního lyžování. Osvěžující letní koupání nabízejí návštěvníkům Jesenicka letní střediska Paseka, Dolní Žleb nebo aquapark v Rýmařově.

Rezervovat ubytování v PENZION TRATTORIA - Huzová

Nejbližší ubytování Huzová a okolí

Ubytování Huzová

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah