CHATA RYŽOVKA - Ryžoviště

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata Ryžovka a M. A. S. H. TAL Bar - chalupa k pronájmu jako celek nebo po pokojích pro ty, kteří si chtějí užít dovolenou bez starostí.

Chata Ryžovka se skládá z ubytovacího domu s jídelnou, rozlehlou zahradou, parkoviště a samostatnou stylovou hospodou. Ta je veřejnosti přístupná v letní sezoně od 15 hodin, mimo sezonu od 17ti. Ubytování poskytujeme v jednom dvoulůžkovém a třech čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 14 osob.

CHATA RYŽOVKA ubytování v chatě

Ubytování poskytujeme v jednom dvoulůžkovém a třech čtyřlůžkových pokojích, příjemně vybavených, ve velice klidném prostředí.

Koupelny jsou k dispozici dvě, zrekonstruované, jedna s vanou a jedna se dvěma sprchovými kouty. Toalety jsou také dvě.

Okolí chaty a Ryžoviště

U objektu je dětské pískoviště, venkovní bazén, (ve výstavbě prolézačky a hřiště na volejbal, nohejbal a malou kopanou dokončení v první půli června 2019). Přibude také hřiště na adventure minigolf. K dispozici je zrekonstruovaná obecní tělocvična, posilovna, v létě antukové tenisové hřiště. Na okraji obce se nachází přírodní koupaliště.

V okolí 20 km je mnoho zajímavých turistických cílů, na každý den během týdenní dovolené pro vám máme připravený návrh na výlety, ať už na kole, autem nebo pěšky. Program je zpracovaný místním historikem a znalcem okolí, který i publikoval rozsáhlou knihu o Ryžovišti a jeho okolí.

Rezervovat ubytování v CHATA RYŽOVKA - Ryžoviště

Nejbližší ubytování Ryžoviště a okolí

Ubytování Ryžoviště

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah