PENSION U HRADU - Šternberk

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Pension je přímo u krásného hradního parku středověkého Hradu . Vás okouzlí nádherným výhledem na město.

Pension je přímo u krásného hradního parku středověkého Hradu Šternberk. Vás okouzlí nejen nádherným výhledem na město, ale také ubytováním v designově útulných pokojích a nevšedním interiérem samotného pensionu s klidnou atmosférou. Za návštěvu stojí také naše restaurace se zastřešenou terasou. Součástí pensionu je salónek, kde pro Vás zorganizujeme rodinnou oslavu nebo firemní akci. Restaurace a pokoje jsou nekuřácké. Vaříme převážně českou kuchyň i speciality pro gurmány. V letních měsících máme pro vás bazén se slanou vodou s odpočinkem na lehátkách se slunečníky.
V zimních měsících můžete posedět v restauraci & . 34; u domácího u krbu& . 34; . Parkoviště s 17ti místy k zaparkování je přímo u pensionu, vzhledem k hostům nejde u nás rezervovat. U nás se nelze ubytovat s domácími mazlíčky. Děkujeme. CHECK IN:
PONDĚLÍ-SOBOTA od 16:00 do 22:00 hod. NEDĚLE od 16:00 do 20:00 hod.

PENSION U HRADU ubytování v pensionu

Ubytovat se můžete v našich 7 designově nadstandartních pokojích De Luxe. Každý z těchto pokojů má přímý vstup na terasu s markýzou a koupelnu s proskleným výhledem do pokoje. Pension poskytuje i ubytování v 11 Standardních pokojích s balkóny s výhledem na město a bez balkónu s výhledem do parkoviště. Všechny pokoje jsou vybaveny koupelnou, manželskou postelí, televizí, ventilátory a vysokorychlostním internetem. V ceně pobytu jsou zahrnuty snídaně. Pokoje momentálně nedisponují klimatizací, kterou však do budoucna pro Vás chystáme.

Recepce

11:00 - 20:00, nebo dle telefonické dohody.

Gastronomie

Snídaně v ceně ubytování.

Stále menu či polední menu, doplněné o naše prémiové steakové menu.

Okolí pensionu a Šternberk

Pro milovníky historie: hrad Šternberk, který sousedí přímo s pensionem. Nedaleko vzdálené historické hrady Bouzov, hrad Sovinec, hrad Helfštýn, zámek Úsov, Náměšt na Hané, návštěva metropole Hané - Olomouce.

Pro milovníky přírody: Javoříčské jeskyně, Jeskyně Mladeč, arboretum v Bílé Lhotě, lázeňské město Karlova Studánka - je vstupní branou na druhý nejvyšší vrchol ČR - Praděd.

Pro rodiny s dětmi: letní koupaliště Šternberk, letní koupaliště a krytý bazén s tobogánem v Olomouci, ZOO na Svatém kopečku u Olomouce.

Rezervovat ubytování v PENSION U HRADU - Šternberk

Nejbližší ubytování Šternberk a okolí

Ubytování Šternberk

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah