HOTEL MC LIMON - Šenov u Nového Jičína

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel a wellness McLimon v městě Nový Jičín je moderní hotel s rodinnou atmosférou, který nabízí kvalitní ubytování v apartmánech, masáže a odpočinek ve wellness, chutné jídlo z naší restaurace. Provozujeme 24hodinovou recepci; proto se nebudete muset starat o pozdní check-in.

Gastronomie

K příjemnému posezení Vás zveme do naší hotelové restaurace, která se může pochlubit svou pestrou nabídkou jídel tradiční české i mezinárodní kuchyně k dispozici jsou rovněž dva salónky vhodné pro oslavy a obchodní semináře.

Okolí hotelu a Šenov u Nového Jičína

Zastřešená letní zahrada včetně venkovního krbu a udírny přímo vybízí ke strávení příjemných letních večerů pod hvězdami. Pro odpočinek hostů slouží malé relaxační centrum se saunou a minifitness. Poblíž penzionu je sportovní areál, kde se nachází tenisové a volejbalové kurty včetně fotbalového hřiště. Okolí Nového Jičína patří k nejnavštěvovanějším regionům Severní Moravy. Město Vás překvapí historickým náměstím, zámkem a rozmanitostí historických památek. Nedaleko pod Štramberskou hradní věží Trůba se nachází jedinečný urbanistický komplex dřevěnic.

Rezervovat ubytování v HOTEL MC LIMON - Šenov u Nového Jičína

Nejbližší ubytování v Šenově u Nového Jičína a okolí

Ubytování Šenov u Nového Jičína

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah