PENZION LAMBERK - Nový Jičín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Penzion a restauraci Lamberk najdete nedaleko centra okresního města Nového Jičína. Penzion nabízí ubytování ve čtyřech dvojlůžkových pokojích. Pokoje jsou pokryty wi-fi signálem pro přístup na internet. V blízkosti objektu penzionu je možné využít bezplatné parkoviště (cca 20 parkovacích míst).

PENZION LAMBERK ubytování v pensionu

Všechny pokoje jsou v patře penzionu Lamberk, vybavené televizorem, minibarem a vlastním sociálním zařízením (WC, umyvadlo a sprchový kout).

Gastronomie

V přízemí penzionu je útulná restaurace - kavárna, kde je prozatím k dispozici jen omezená jídelní nabídka (s výjimkou objednaných akcí). Samozřejmostí jsou různé alkoholické i nealkoholické nápoje, ale i pivo a další nápoje a občerstvení.

Okolí pensionu a Nový Jičín

Z kulturních památek stojí za vidění především malebné novojičínské náměstí, které nemá v ČR obdoby. Najdeme zde cenné měšťanské domy někdejších bohatých obyvatel, na všech stranách doplněné podloubím.

Město je ideálním výchozím bodem pro výlety do blízkého i vzdálenějšího okolí, do míst plných historických památek i do hor – Moravskoslezských Beskyd.

Pro pěší turisty jsou tady např. trasy „Městská památková rezervace“, či „Novojičínská kopretina“. Sportovci si jistě vyberou z velmi bohaté nabídky novojičínských sportovišť, kde je mimo jiné možné zahrát si squash, tenis, badminton či bowling.

Nedaleko středu města se lze vykoupat v moderním areálu s krytým i venkovním bazénem s toboganem.

Rezervovat ubytování v PENZION LAMBERK - Nový Jičín

Nejbližší ubytování v Novém Jičíně a okolí

Ubytování Nový Jičín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah