HOTEL PRAHA - Nový Jičín

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Praha leží v samotném centru Nového Jičína. Budova z roku 1899 poskytuje komfortní zázemí stylové kavárně a restauraci. K ubytování hostů jsou připraveny jednolůžkové, dvou až pětilůžkové pokoje typu standard a komfort. Celkem náš hotel disponuje 20 pokoji. Skvělá dopravní dostupnost, řada kulturních památek a klidná lokalita blízko náměstí dělají z Hotelu Praha oblíbený cíl turistů i místních obyvatel.

Nový Jičín – město klobouků se díky Hotelu Praha může pyšnit nádhernou secesní kavárnou s unikátní štukovou výzdobou. Restaurace nabízí polední menu jak s tradiční českou a moravskou kuchyni, tak i s kuchyní mezinárodní. Nechybí servis snídaní.

Hoteloví hosté mohou využít konferenčních služeb ve třech samostatných saloncích. Vkusný interiér kavárny a restaurace dovoluje pořádat rodinné oslavy, stavební hostiny, firemní party, plesy, abiturientské večírky a jiné významné společenské události.

V celé budově Hotelu Praha je dostupné wi-fi připojení zdarma. Hotelová recepce zajistí rezervaci místa v restauraci, podá informace o památkách a tipy na atraktivní lokality Novojičínska. Personál hovoří česky a anglicky.

HOTEL PRAHA ubytování v hotelu

Pokoje jsou k dispozici v jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a pětilůžkové variantě s různým rozložením lůžek. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a sociálním zařízením.

Recepce

Hoteloví hosté mohou využívat služeb recepce od pondělí do pátku v době od 7 do 15 hodin.

Gastronomie

Hotel Praha disponuje restaurací a kavárnou Praha, kde od pondělí do pátku od 7:00 do 10:00 podáváme snídaně formou a la carte a o víkendech se pak můžete od 8:00 do 10:00 těšit na snídani bufetovou formou. Do naší restaurace se dále můžete zastavit na výborné polední menu. Restaurace a kavárna je Vám k dispozici od pondělí do pátku od 7:00 do 15:00.

Okolí hotelu a Nový Jičín

Hotel Praha je situován v samotném historickém centru města Nový Jičín a je tak součástí městské památkové rezervace. V blízkosti hotelu se nachází čtvercové Masarykovo náměstí​, renesanční Žerotínský zámek se stálými expozicemi nebo kostel Nanebevzetí Panny Marie. Nedaleko od hotelu můžete dále navštívit turistické informační centrum, Beskydské divadlo, Kino Květen, krytý i venkovní bazén, solnou jeskyni, sportovní kluby, tenisové kurty nebo wellness.

Rezervovat ubytování v HOTEL PRAHA - Nový Jičín

Nejbližší ubytování v Novém Jičíně a okolí

Ubytování Nový Jičín

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah