PENZION U KŘIVÉHO PSA - Frýdek-Místek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

Stylový penzion z roku 1702 je vybaven dobovým nábytkem, který se dobře snoubí s komfortem. Vyhledáváte-li romantické prostředí jste na správném místě. 11 klimatizovaných hotelových pokojů nabízí vysokou úroveň ubytování a služeb.

Penzion v podkrovních prostorách je vybaven replikami dobového nábytku, které se dobře snoubí s nezbytným komfortem. Pokud vyhledáváte pro sebe a své přátele romantické prostředí jste zde na správném místě. Celkem 11 klimatizovaných pokojů nabízí vysokou úroveň ubytování a služeb. I ten nejnáročnější klient si přijde na své. Také Vás zde rádi uvítáme a vynasnažíme se splnit všechna Vaše přání. Penzion U křivého psa nabízí pohodlné ubytování ve Frýdku-Místku. Penzion U křivého psa ve Frýdku-Místku má bohatou historii, své pohostinství nabízel pocestným již před třemi stovkami let. Stylový penzion z roku 1702 ve Frýdku-Místku je vybaven dobových nábytkem. Kapacita sálu je 90 míst a umožňuje pořádání soukromých i firemních akcí, konferencí a kongresů.

PENZION U KŘIVÉHO PSA ubytování v pensionu

Pokoje jsou vybavené replikami dobového nábytku, televizí se satelitním příjmem a telefonem. Samozřejmostí je minibar a zdarma připojení k internetu. Koupelny ve všech pokojích mají vyhřívanou dlažbu a vysoušeč vlasů. Úroveň vybavení zaručuje vysoký standard ubytování.

Recepce

6:30 - 14:00 14:30 - 20:00

Gastronomie

Snídaně penzion podává v pracovní dny již od 6:30 ! Možnost plnohodnotného snídaňového balíčku s sebou. V přízemí barokní budovy se nachází stylová restaurace s 90 místy u stolu. Je proslulá svou tradiční českou kuchyní. O patro výše se nachází sál s původními trámovými stropy z roku 1702 s kapacitou až 100 míst. Umožňuje pořádání různých soukromých i firemních akcí a kongresů.

Rezervovat ubytování v PENZION U KŘIVÉHO PSA - Frýdek-Místek

Nejbližší ubytování ve Frýdku-Místku a okolí

Ubytování Frýdek-Místek


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah