PENZION POD KAŠNOU - Frýdek-Místek

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

PENZION POD KAŠNOU se nachází na jednom z malebných náměstí v centru Frýdku-Místku, v blízkém okolí Frýdeckého zámku. Náš penzion tak nabízí příjemnou součást výletů a procházek na Zámecké náměstí a Frýdecký zámek.

A proč "pod kašnou"? - přímo naproti našeho penzionu je v samotném centru náměstí umístěná kašna sv. Floriana.

Původní budova našeho penzionu je již z konce 17. století, kdy sloužila jako lékárna – "Lékárna Panenky Marie Pomocné". Přímo v budově se také míchaly samotné léky.

V letech 1998 - 1999 prošla celkovou rekonstrukcí a od roku 1999 se začala psát nová historie domu – PENZION POD KAŠNOU.

Penzion je koncipován jako penzion rodinného typu, kdy se jeho majitelé od počátku podílejí i na jeho provozování. Útulný styl interiérů a samotných pokojů, domácí kvalitní kuchyně, vstřícný personál a celkově příjemná atmosféra jsou hlavní stavební kameny provozu našeho penzionu.

Vzhledem k historické budově a jejímu umístění, nepatří penzion mezi velké, nicméně snad platí přísloví: „co je malé, to je milé“ a bude se vám u nás líbit, ať již k nám přijedete strávit několik dní a nocí, přijdete na oběd či večeři, nebo si u nás zorganizujete rodinnou oslavu nebo firemní večírek.

PENZION POD KAŠNOU ubytování v pensionu

V našem penzionu nabízíme možnost ubytování v útulných dvoulůžkových pokojích a apartmánu. Pokud hledáte ubytování v menším zařízení rodinného typu (ne ve velkém anonymním hotelu) s příjemnou atmosférou a kvalitními službami, tak jste u nás správně.

9 dvoulůžkových pokojů

vlastní sociální zařízení (vana + sprchová zástěna)
TV+SAT, WIFI na pokoji ZDARMA
možnost přistýlky
1.30 0 Kč ​ 55 €
1. 100 Kč/45 € při obsazení jednou osobou

350 Kč/15 € přistýlka

apartmán

oddělená ložnice a obývací pokoj
vlastní sociální zařízení (vana + sprchová zástěna)
TV+SAT, WIFI na pokoji ZDARMA
1. 600 Kč ​ 70 €
1.30 0 Kč/55 € při obsazení jednou osobou

350 Kč/15 € přistýlka

V penzionu jsou také vítáni čtyřnozí miláčci (120 Kč/5 € na den) – pokud nám nepoškodí zařízení penzionu.
Všechny pokoje jsou nekuřácké, v penzionu není výtah.
Parkování je možné přímo na náměstí před penzionem na placeném parkovišti (PO-PÁ 7.00 -17.00, SO 8.00 -12.00, NE zdarma).

Ubytování je možné od 15.00, odhlášení pak do 10.30, ceny jsou včetně snídaně a DPH.

Recepce

non-stop

Gastronomie

Od snídaně až po večeři – takto stručně by se dala vyjádřit nabídka naší restaurace. Ta je všem hostům (nejen ubytovaným) k dispozici od 7.00 ráno až do večerních hodin a nabízí tak kompletní možnosti denního stravování. Příjemné prostředí pro klidnou snídani, pracovní oběd nebo romantickou večeři s kvalitními a chutnými jídly patří mezi klíčové cíle našeho penzionu.

V nabídce jídelního lístku jsou především tradiční česká jídla domácí kuchyně, něco pro vegetariány a také speciality penzionu: satanova miska, domácí paštika s cibulovým chutney, panenka s hořčičnou omáčkou, domácí zákusky, atd. Během týdne pak nabízíme speciální snídaňové a polední menu či fitness a business menu.

Čepujeme pivo Radegast a Plzeň, v nabídce máme
i kvalitní sudová vína z Moravy

Restaurace, stejně jako celý penzion, je nekuřácká a můžete si tak bezproblémově užít snídani, pracovní oběd nebo romantickou večeři.

Okolí pensionu a Frýdek-Místek

Aktivity

S ohledem na „velikost“ našeho malého penzionu se kromě restaurace a salonku přímo v budově další možnosti aktivit nenabízejí. Ale vzhledem k poloze penzionu v historickém centrum města Frýdek-Místek, jsou např. možnosti sportovní vyžití (tenis, golf, cyklostezky, fitcentrum, ...) v bezproblémovém dosahu. Využít je také možné relaxačních služeb okolních provozovatelů - kadeřnictví, kosmetika, solární studio, masáže.

Náš personál recepce Vám velmi rád doporučí požadovanou aktivitu nebo po domluvě rovnou zajistí rezervaci a domluví detaily.

Velmi zajímavé a aktivní trávení času nabízí Frýdecký zámek (100 metrů od penzionu), který během celého roku pořádá různékulturní akce – koncerty, výstavy a festivaly.

Dalším významným cílovým místem je přehrada Olešná (vzdálená 5 minut cestou autem nebo 30 minut pěšky). Přírodní vodní nádrž, kde se můžete s celou rodinou věnovat různým sportovním a relaxačním aktivitám. Mezi velmi oblíbené aktivity patří místníaquapark, dětské hřiště nebo asfaltový chodník kolem celé přehrady, kde se sjíždějí především bruslaři z širokého okolí. Možnosti tak nejsou omezeny jen na letní měsíce, ale vyžití si zde najdete celoročně.

Protože se nacházíme na samém úpatí Beskyd, tak samozřejmostí jsou široké možnosti výletních cílů, ať již pěšky nebo hromadnou či vlastní dopravou. Je to hlavní turistická destinace Moravskoslezského kraje, kde jsou v zimních měsících využívány sjezdové a běžecké tratě, v létě pak možnost pěších túr, cyklostezek a dalších atrakcí a výletních cílů.

Rezervovat ubytování v PENZION POD KAŠNOU - Frýdek-Místek

Nejbližší ubytování ve Frýdku-Místku a okolí

Ubytování Frýdek-Místek


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah