HOTEL BARTOŠ - Frenštát pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o hotelu

Popis ubytování

Hotel Bartoš je často vyhledávaný, 3-hvězdičkový hotel ve Frenštátě pod Radhoštěm. Hotel je oblíben pro svou polohu v klidové zóně města, která se přitom nachází v jeho samotném centru.

Na recepci hotelu naleznete základní suvenýry regionu, zakoupit si můžete i základní hygienické potřeby. K zapůjčení hotel nabízí stolní hry i cyklistická kola. V ceně každého pokoje je v letním období také využití tenisového kurtu, který se nachází ihned před hotelem. Z hotelu si můžete vyjít rovnou v tenisovém oblečení.

Pro hotelové hosty je k dispozici parkoviště před hotelem zdarma. Nabízíme vám zároveň možnost pronájmu garáže přímo v hotelu. Parkování je pod dozorem hotelové služby. Umožňujeme platby v hotovosti, fakturou nebo platební kartou. Přijímáme platební karty: VISA, VISA Electron, Master Card, Maestro, JCB Cards, American Express.

HOTEL BARTOŠ ubytování v hotelu

Hotel Bartoš s certifikátem 3-hvězdičkového hotelu nabízí ubytování ve 12 dvoulůžkových pokojích, 6 jednolůžkových pokojích, 5 apartmánech (ve 2 z našich pěti apartmánů je možnost až 2 přistýlek) a 1 rodinném apartmá.

Všechny pokoje jsou navrženy pro vaše maximální pohodlí. Standardní vybavení pokojů zahrnuje: minibar, trezor, telefonní linku (telefon s přímou volbou), rádiobudík, Wi-Fi internet, možnost přístupu k internetu přes telefonní linku, TV se satelitním příjmem. Součástí vašeho pohodlného ubytování u nás je i koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, toaletou a fénem.

Gastronomie

Součástí Hotelu Bartoš je restaurace o celkové kapacitě 70 míst. Restauraci doplňuje rovněž bar a v zadní části restaurace naleznete samostatný salónek o 30 - 40 místech, který je možné využít pro menší soukromé akce, semináře nebo např. rodinné oslavy.

Propojením salónku s restaurací vzniká zároveň dostatečně velký prostor pro firemní semináře, rauty i pro větší svatební hostiny. Salónek i restaurace jsou plně klimatizovány.

Okolí hotelu a Frenštát pod Radhoštěm

Hotel Bartoš se nachází v turisticky velice atraktivní oblasti. V samotném Frenštátě pod Radhoštěm můžete navštívit například:

Bowling Sportovně-relaxační centrum Fit AURA Pohankový mlýn Aquapark

Ideální místo pro odpočinek a relaxaci naleznete v právě obnovovaném lesoparku na Horečkách, který je ideálním místem pro procházky. V areálu bývalého rekreačního střediska na Horečkách bude také dokončen ve spolupráci s obcí Trojanovice Památník obětem a může se proto stát cílem vaší klidné procházky.

Na své si přijdou i milovníci myslivosti či rybaření. Vyznavači cyklistiky mohou ve zdejším regionu využít cyklobus, fanoušci zimních sportů jistě ocení zdejší upravované svahy. Nejbližším a nejoblíbenějším místem pro lyžování a jízdu na snowboardech v nejbližším okolí jsou Pustevny, které ale stojí za zhlédnutí i v ostatních ročních obdobích.

Rezervovat ubytování v HOTEL BARTOŠ - Frenštát pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování ve Frenštátě pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Frenštát pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah