UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ FRENŠTÁT - Frenštát pod Radhoštěm

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Ubytování v soukromí Frenštát najdete v klidné čtvrti nedaleko centra Frenštátu pod Radhoštěm. K dispozici vám je ubytování ve vybaveném apartmánu s kapacitou až 6 osob. Jistě oceníte i terasu a zahradu s vyžitím pro děti. Místo je ideální pro rodiny s dětmi i menší skupiny osob. Přímo na místě si můžete pronajmout lyžařské vybavení i kola. Okolní příroda je vhodná pro pěší i cyklistické výlety. Z nepřeberného množství značených stezek si vybere téměř každý.

UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ FRENŠTÁT ubytování v apartmánu

Ubytovat se můžete v apartmánu s kapacitou 6 osob. Najdete zde plně zařízenou kuchyň i s myčkou, samozřejmostí je vlastní sociální zařízení. Nechybí ani obývací místnost s televizorem. V celém apartmánu je dostupné bezdrátové připojení k internetu.

Gastronomie

Stravu si můžete připravit v kuchyňce, která je součástí apartmánu. Nejbližší obchod je vzdálen jen 8 minut chůze. V okolí najdete i několik restaurací.

Okolí apartmánu a Frenštát pod Radhoštěm

Ve Frenštátě pod Radhoštěm se nachází známé muzeum v přírodě. V nedaleké Kopřivnici lze navštívit muzeum automobilky Tatra nebo expozici na počest českého olympionika Emila Zátopka.

V Příboru můžete navštívit rodný dům Sigmunda Freuda, který se nachází přímo na rohu hlavního náměstí.

Beskydy jsou hojně navštěvovány po celý rok. V letních měsících se můžete po značených stezkách vydávat na ty nejznámější místa Beskyd. Mezi ty se řadí Radhošť, Lysá Hora nebo Pustevny.

V zimě je okolí plné sjezdovek. Vyberou si zkušení lyžaři i úplní začátečníci. Ti mohou využít služeb jedné z mnoha lyžařských či snowboardových škol.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ V SOUKROMÍ FRENŠTÁT - Frenštát pod Radhoštěm

Nejbližší ubytování ve Frenštátě pod Radhoštěm a okolí

Ubytování Frenštát pod Radhoštěm

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah