PENZION U LÍPY - Semily

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o pensionu

Popis ubytování

U Lípy je restaurace nabízející dobroty domácí kuchyně s možností ubytování v útulných pokojích sídlící na pomezí Krkonoš a Jizerských hor. Nabízíme ubytování v 6 pokojích s koupelnami. Celková kapacita ubytování je 20 lůžek. V objektu je hostům k dispozici nekuřácká restaurace s barem, terasa a lyžárna, která je v létě využitelná jako úschovna kol.

Po domluvě umožňujeme ubytování i pro čtyřnohé mazlíčky.

Bezplatné bezdrátové připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi je samozřejmostí.

PENZION U LÍPY ubytování v pensionu

Penzion U Lípy nabízí ubytování v celkem 6 pokojích (2 dvoulůžkových, 2 třílůžkových, 1 čtyřlůžkovém a 1 rodinném pokoji). Dvoulůžkové a třílůžkové pokoje jsou vybaveny sprchovými kouty, zbylé pokoje vanou.

Gastronomie

Restaurace s domácí kuchyní pro ubytované i neubytované hosty – vaříme hotová jídla i jídla minutkové kuchyně. Připravujeme i vegetariánská jídla a bezlepkové pokrmy. Nabízíme pronájem restaurace pro svatby, oslavy, firemní akce.

Tématické víkendy – rybí hody, rožnění kýty, indickou kuchyni, staročeskou kuchyni, hudební večery atd.

Okolí pensionu a Semily

Pohostinství se nachází na klidném místě na rozmezí západních Krkonoš, Jizerských hor a Českého ráje – ve Staré Vsi u Vysokého nad Jizerou. Okolí nabízí nejen překrásnou přírodu ale také turistické zajímavosti. V dosahu je mnoho lyžařských a rekreačních středisek.

Rezervovat ubytování v PENZION U LÍPY - Semily

Nejbližší ubytování v Semilech a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah