CHATA U DVOU PŘÁTEL - Vysoké nad Jizerou

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o chatě

Popis ubytování

Chata U Dvou Přátel nabízí příjemné ubytování v centru horského městečka Vysoké nad Jizerou.

Chata U Dvou Přátel je situována v centru města Vysoké nad Jizerou, které patří mezi nejvýše položená města v České republice. Ubytování je nabízeno v samostatné chatě se 4 ložnicemi až pro 13 osob. V přízemí je společenská místnost s krbem, TV, k zapůjčení jsou společenské hry, knihy a nechybí ani dobře vybavený dětský koutek. Součástí chaty je také společná plně vybavená kuchyň (lednice, sporák, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí) a společná koupelna se sprchovým koutem, WC, pračkou a žehličkou. U chaty je velká zahrada s malým dětským hřištěm. Parkování přímo u objektu. Wifi připojení k internetu zdarma.

CHATA U DVOU PŘÁTEL ubytování v chatě

Chata má 4 ložnice - 2 dvoulůžkové, 1 čtyřlůžkovou a 1 pětilůžkovou s možností přistýlky. Každý pokoj je vybaven stolem a vlastním umyvadlem. Koupelna a kuchyň je pro všechny pokoje společná. Po domluvě lze zajistit dětskou postýlku.

Gastronomie

Ubytování se nabízí bez jídla, hosté mají k dispozici plně vybavenou kuchyň. V blízkosti chaty je několik restaurací i obchod s potravinami.

Okolí chaty a Vysoké nad Jizerou

V okolí se lze věnovat turistice, cyklistice a houbaření. V zimních měsících oceníte 2 nedaleké skiareály a udržované běžkařské tratě. Ve městě můžete navštívit divadlo či vlastivědné muzeum, zahrát si tenis nebo bowling.

Rezervovat ubytování v CHATA U DVOU PŘÁTEL - Vysoké nad Jizerou

Nejbližší ubytování ve Vysoké nad Jizerou a okolí

Ubytování Vysoké nad Jizerou


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah