UBYTOVÁNÍ U ČENDY - Všeň

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto
  • 6. foto
  • 7. foto
  • 8. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Jedná se o plně vybaveny, funkční mobilheim, který se nachází v malé klidné obci na soukromém pozemku. Jedná se o plně vybaveny, funkční mobilheim, který se nachází v malé klidné obci na soukromém pozemku. Vzdálenost 4km od dálnice R10. (Liberec 25km, Mladá Boleslav 23km, Praha 85km. V obci je prodejna se základním zbožím každodenní potřeby, pošta, hostinec, víceúčelové hřiště, autobusová zastávka. Obec je na hranici Českého ráje, který je bohatý na kulturní i přírodní zajímavosti.

Mobilheim k pronajmutí poskytuje ubytování pro 5 osob ve 2 ložnicích.

Ložnice a pokoje:
Dvě ložnice, + rozkládací sedací souprava.

Sociální zařízení:
WC, sprchový kout. Vytápění:
Plynový krb.

Doprava, parkování:
Parkování na pozemku.

UBYTOVÁNÍ U ČENDY ubytování v apartmánu

Dvě ložnice, + rozkládací sedací souprava. WC, sprchový kout. Plynový krb. V obývacím pokoji rozkládací sedací souprava, krb, TV, v kuchyni plynový sporák, lednice, pečící trouba, mikrovlnná trouba, plynový gril, mycí dřez, základní jídelní i kuchyňské nádobí.

Gastronomie

Stravování

Možné stravování v hostinci po dohodě na místě.

Okolí apartmánu a Všeň

Lokalita je vhodná pro pěší turistiku, cykloturistiku a pro pokročilé i začínající horolezce. V okruhu 15ti kilometrů je možno navštívit přírodní zajímavosti: Betlémské skály, Čertova ruka, Drábovka, Hrubé skály, Klokočské skály, Maloskalsko, Měsíční údolí, Vranovský hřeben, Prihrazské skály, Suché skály, Drábské skály, skalní bludiště Kalich, jeskyně Bartošová pec, rozhledny: Kopanina, Vrchovina (Sychrov), Dubecko, vyhlídka Hlavatice, vrch Vyskeř. Hrady a zámky v okolí do 10ti kilometrů: Valdštejn, Hrubý Rohozec, Sychrov, Hrubá Skála, Svijany, Frýdštejn, Kozlov, Rodštejn, Vranov Pantheon, Kost, Valečov, Humprecht. Muzea a galerie v okolí: Dlaskův statek, galerie Český Ráj, galerie Český granát, Boučkův statek, Kamenářský dům, Motomuzeum Borek, muzeum drahých kamenů.

Dále cca 1 km Malý a Velký pisečák, rybník Vústra.

V Turnově (4km) : městské koupaliště, krytý plavecký bazén, zimní stadion, městský atletický stadion.

Možnosti koupání: Malý a Velký písečák, koupaliště Kacanovy, rybník Žabakor, aquapark Turnov, koupaliště Svijanský Újezd, koupaliště Sedmihorky, rybník Bažantník, Komárovský rybník, koupaliště Bělá u Turnova, rybník Věžák, Drhlenský rybník, Roudenský rybník, koupaliště Kněžmost, Rybník Nebákov, koupaliště Sobotka.

Rezervovat ubytování v UBYTOVÁNÍ U ČENDY - Všeň

Nejbližší ubytování Všeň a okolí

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah