APARTMÁN ČESKÝ RÁJ - Turnov

  • 3. foto
  • 4. foto
  • 5. foto

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nabízíme ubytování v nově zrekonstruovaném apartmánu v rodinném domě na okraji města Turnov. Ubytování Turnov, které si zamilujete!

K dispozici Vám bude prostorný, nově zařízený apartmán s vlastním vchodem. Nabízíme možnost ubytování v pokoji se čtyřmi lůžky a výhledem do zahrady na bazén. TV/SAT. Pohoda a naprostý nerušený klid o dovolené, to je přednost našeho apartmánu v Turnově. K dispozici máte připojení k internetu prostřednictvím bezdrátové sítě WiFi a parkování u objektu zdarma. V létě Vám posezení na zahradě zpříjemní a dětem jistě udělá radost nový zapuštěný bazén s románským schodištěm. Teplé večery při zahradním osvětlení s možností grilování, buď na přírodním ohništi či na zahradním grilu, budou pak už jen dokreslovat příjemnou atmosféru Vašeho pobytu u nás, v srdci Českého ráje. Využijte naše ubytování Turnov - nabízíme rodinné apartmány v centru Českého ráje!

APARTMÁN ČESKÝ RÁJ ubytování v apartmánu

Samozřejmostí je vlastní vchod, plně vybavená kuchyňka (lednice, mikrovlnná trouba, dvouplotýnkový vařič, rychlovarná konvice) a prosluněná koupelna se sprchovým koutem a WC.

Okolí apartmánu a Turnov

Český ráj se nachází přibližně 90 km severně od hlavního města Prahy a skýtá svým návštěvníkům mnoho potěšení v podobě nesčetného množství jak přírodních, tak i kulturních památek, proto také název Český ráj, který mu dali v 18. století, zdejší oblastí nadšení, návštěvníci lázní Sedmihorky. Návštěvník Českého ráje v něm nalezne nespočet hradů a zámků, které na něj dýchnou historií, díla lidové architektury, ale i kouzelná skalní města a malebnou krajinu s rybníky a řekou Jizerou. Pro své přírodní krásy se Český ráj stal první chráněnou krajinnou oblastí v České republice a posléze i jedním z geoparků UNESCO. Český ráj zhruba ohraničují města jako Jičín, Sobotka, Mnichovo Hradiště, Sychrov, Semily a několik dalších, Srdcem Českého ráje je pak město Turnov s kulturně historickým centrem

Rezervovat ubytování v APARTMÁN ČESKÝ RÁJ - Turnov

Nejbližší ubytování v Turnově a okolí

Ubytování Turnov

 


Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah