APARTMÁNY ČISTÁ - Černý Důl

Více o apartmánu

Popis ubytování

Nové luxusní apartmány v Českých Krkonoších – vychutnejte si přírodu v komfortu a stylovém ubytování.

Poznávejte Krkonoše z našeho luxusního Apartmánového domu v Čisté, který se nachází v horském středisku, v Ski areálu Černý Důl. Apartmány ČISTÁ nabízejí jedinečné ubytování v atraktivním místě Krkonoše. Umístění apartmánů poskytuje dostatečný klid a soukromí, s výhledem na okolní krajinu a možností sportovního vyžití a aktivního odpočinku po celý rok. V zimě nejen po lyžování, ale i v létě po aktivně stráveném dni přijde vhod odpočinek v naší sauně. Ve městě se pobavíte při bowlingu či hraní tenisu na místních kurtech. V létě nevynechejte naučnou stezku kolem bývalého lomu či některou z mnoha turistických či cyklistických stezek. Hezký výlet Vás čeká k Černohorskému rašeliništi či Stezce korunami stromů Krkonoše. Jen přibližně 5 minut autem jsou vzdáleny Janské Lázně, kde se nacházejí lázně i velký lyžařský areál směřující z Černé hory, pyšnící se nejdelší sjezdovkou v ČR.

APARTMÁNY ČISTÁ ubytování v apartmánu

Klidně k nám můžete zavítat jako skupinka přátel nebo si pronajmout jen jeden z těchto čtyř apartmánů. Součástí každého jednoho apartmánu je vždy obývací pokoj s krbem, televizí a pohovkou. Nechybí ani jídelní posezení. Milovníci vaření ocení výborně vybavenou kuchyň, kde je elektrická trouba, varná deska, myčka nádobí, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, lednice s mrazákem, topinkovač, toustovač a kávovar. Součástí je i základní výbava jako je sůl, pepř, cukr, čaj, mycí prostředek na nádobí, kapsle do myčky na nádobí, houbička a jako bonus káva do kávovaru a mnoho druhů čajů.

Své věci si můžete dát do jedné ze dvou až tří ložnic s povlečením a s televizí, kde jsou skříně a odkládací prostory na věci. K dispozici máme ložnice s manželskými postelemi. Využívat můžete také přistýlku na rozkládací pohovce v obývacím pokoji. Maximální pohodlí poskytují koupelny se sprchovými kouty, umyvadly, toaletami s toaletním papírem, pračkou se sušičkou, fénem a ručníky. Každý jeden apartmán je s možností připojení se k naší bezplatné WiFi internetové síti.

Okolí apartmánu a Černý Důl

Obec Čistá leží v malebných Krkonoších a nabízí turistům krásné prostředí pro relaxaci a odpočinek. S příjemnou atmosférou a řadou příležitostí ke sportování i zábavě je to ideální místo pro dovolenou. Okolí obce nabízí širokou škálu turistických tras vedoucích lesem i po hřebenech hor, stejně jako návštěvu některého z mnoha termálních lázní v blízkosti. V zimě pak místní lyžařské středisko poskytuje skvělé podmínky pro lyžování. Navštivte Čistou a užijte si krásné přírody Krkonoš.

Zajímavé weby: dárkové poukazy

Copyright © 2013 - 2024 Ber Ubytování.CZ All Rights Reserved. Obsah